Nevena
Screenshoot Youtube
Nevena

Screenshoot Youtube

Nevena, Foto: Screenshoot Youtube

Nevena je sa Jovicom razgovarala o trudnoći. Naime, ona je ostala trudna pre rijalitija sa Bojanom Gaćešom! Kada je snimak pušten, Nevena je prebledela i napustila prostoriju, jer nije znala da se taj razgovor iz izolacije snima!

PROČITAJTE JOŠ:

Svi su ostali zatečeni njenom pričom, a voditelj je zahtevao da akteri otkriju sve detalje, kao i da Bojanova sadašnja devojka Olja Bajrami iznese svoj stav o svemu.

"Meni se on mnogo svideo kada smo se upoznali, od kada je dao otkaz sve je krenulo nizbrdo. Meni je glavno razočarenje u njega kao u čoveka bilo kada sam mu rekla da sam trudna, on je rekao da to nije njegovo 100%, jer je pio steroide, a zna se da "hemičari" nisu plodni u većini slučajeva. Od tada se više nismo čuli", rekla je zadrugarka.

Na pitanje voditelja šta se tačno desilo sa bebom, Nevena je objasnila da je u tom periodu konstantno bila izložena stresu, te da je jedan dan samo prokrvarila.

"On je tokom cele veze mislio da se ja viđam sa drugima. Nenormalno je da se neko sprda sa trudnoćom. Od kada mi je napisao da uzima hemiju i da to dete sigurno nije njegovo, od tada se nismo čuli", ispirčala je.

Bojan je ispričao svoju stranu priče.

Bojan Gaćeša

Screenshoot Youtube

Bojan Gaćeša, Foto: Screenshoot Youtube

"Ja uzimam steroide, i to ne krijem. Što se tiče bebe, nisam znao da li je to stvarno istina. Tek smo se čuli pred rijaliti, ja sam je pitao da li hoće da se ponašamo kao bivši ljubavnici ili kao prijatelji, na šta je ona meni odgovorila "Ko je to". I sve je bilo jasno", rekao je zadrugar.