Stanija i Vladimir
Printscreen
Stanija i Vladimir

Printscreen

Stanija i Vladimir, Foto: Printscreen

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović poprilično su od samog starta forsirali svoju priču i nametali drugim zadrugarima kako ne smeju da se mešaju između njih dvoje.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo je postalo jasno svima, a danas je u dnevnoj sobi pao i prvi poljubac javno, što mnogi tumače i kao to da su najzad ozvaničili svoju vezu.

Nakon poljubaca u sobi, Stanija i Vlada su se osamili na doku, gde je on rukama prelazio preko njenog tela, milovao je dodirivao, a ona je izazovno ležala i mamila ga, vidno uzbuđena.

Kako će teći njihov odnos i kako će ostali zadrugari reagovati kada saznaju da su prešli na novi nivo intimnosti ostaje nam da saznamo u danima pred nama.

Kako je ovaj intimni momenat izgledao pogledajte ovde:

 

 

Komentari (3)

Nina

23.09.2018 23:38

Slobodni ljudi koji nisu u braku pa nek rade sta hoce. Da nije njih ne bi imali sta da vidimo osim psovki i vulgarnosti. Samo zbog njih i gledam ovo sr...e. Svaki kadar sa njima je kao najlepsa slika.

Seka

24.09.2018 01:44

E sada ce bubalica da se buba! Kada Stanija objasni sta su radili ispast CE da je jos nevina i da je to bilo mazenje jer zaboga nemamo dokaza, kao I za sve ostalo! Ovo je tip kao Kija buba se ko stuka a nece da prizna.

Tea

24.09.2018 01:49

Auuuuui Nina tebi zivot izgleda na dnu, mislim na sex! Imas filmove za ofrasle pa gledaj, ljepse ces stvari videti.s