Vladimir Tomović
Screenshoot
Vladimir Tomović

Screenshoot

Vladimir Tomović, Foto: Screenshoot

Vladimir Tomović je načisto odlepio nakon svađe sa Stanijom Dobrojević. Nakon rasprave, Stanija i Vladimir su ostali u hotelu, a Crnogorac se iznevirao kada je zadrugar prekinuo njihovu svađu.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Nikola Bokun je došao u hotel kako bi Staniji doneo puding, što je Tomovića potpuno izludelo.

"Ma miči mi to, slomiću i čašu, i sve", vikao je Vladimir, a zatim je slomio čašu sa pudingom, a onda je počeo da lupa vratima i preti da će sve porazbijati.

Vladimir Tomović

Screenshoot

Vladimir Tomović, Foto: Screenshoot

"Ja sam slomio, bacio sam čašu", rekao je Vladimir starleti koja je ležala na krevetu i pravdala se da nije tražila puding. Stanija i Tomović su nastavili da se svađaju, a starleta je sve vreme plakala.

Komentari (5)

coco

29.09.2018 00:21

mucena stanoja od onolikog minhauzenovanja kako ima milionere u Americi , pa seik joj kupio ostrvo, pa mocni neki tipovi kojima je samo satove slikala , a to je mogla i na zeleznickoj stanici musku ruku uslikati i baljezgati da joj je to tip, spala u principu na kromanjonca iz BAR, koji je toliko LIJEP da od njegove surle me lijepo zicagu zaboli, Auuu stanoje ako je i za tebe previse je od ove budaletine, no samo se ti natrti i koji samotnjak gologuznjak opali pa nek ide zivot, a i otisao ti je

blue berry

29.09.2018 06:21

@coco - Ljubomora je čudo, jel'da?

nada

29.09.2018 09:44

@coco - Pravopis, pravopis i samo pravopis - mozda je ovo sve dogovor ? Mozda je sa njim jer se boji ako udje Kristijan ili.................. ????????????

lela

29.09.2018 11:57

@coco - Ma ljudi ovo je njihov dogovor, ne pecajte se...oni se javno dogovarali kako ce igrati, a sad postade to neka ljubav.. odvratno..

Brana

29.09.2018 12:35

Mogu oni da se dogovaraju kako hoce, ali ovako on ispada nasilnik i siledzija.