Sukob u Zadruzi
Screenshoot Youtube
Sukob u Zadruzi

Screenshoot Youtube

Sukob u Zadruzi, Foto: Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić ponovo se sukobila sa Zerinom Hećo. Nakon što je Aleksandra rekla da je Zerina izmislila da je bila silovana, nastao je haos. Zerina je polila Subotićevu vodom zbog čega je završila u zatvoru, a ostali zadrugari su osudili Aleksandrin čin i napali nju i njenog dečka Davida Dragojevića.

PROČITAJTE JOŠ:

Subotićeva je optužila Lunu da se zbog Zerine odvojila od nje, pa je sa svojim dečkom nakon polivanja od strane Hećove napustila sastanak. Sukob se nastavio tokom nominacija.

Prvi je na noge skočio Lepi Mića kome je Aleksandra sasula u lice niz uvreda. Ukućani i obezbeđenje su za to vreme obuzdavali Davida da fizički ne nasrne na Miću.

"Je*em ja tebi sve! I majku i ženu i dete! Šta mi možeš? Treba li ja da tučem starijeg čoveka?", vikala je Aleksandra. Aleksandrine reči razbesnele su i Mikija Đuričića koji je urlao na nju i Davida.

 "Opet si rekla da je slagala da je silovana! Najgore osobe koje sam u životu video, najveća govna! Pi*ka vam materina! Kakvi ste vi ljudi? Vi ste jazavci", bio je ljut Miki.