Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Iako je tvrdila kako je psihički jaka, te da će moći da izdrži sve ono što nosi nova sezona najgledanijeg šou-programa, očigledno da joj to ne polazi za rukom. Kako VIP magazin saznaje, Đoganijeva je od produkcije pre nekoliko dana tražila da joj dovedu njenog psihijatra koji je lečio nakon što je izašla iz „Zadruge 1“.

Luna je još tada otkrila novinarima da pije antidepresive, te da joj je mnogo bolje. Ipak, stanje joj se i te kako pogoršalo nakon što je ponovo ušla u rijaliti.

Sloba Radanović

Printscreen

Sloba Radanović, Foto: Printscreen

- Danima plače i ne može da dođe sebi. Mislila je da će biti jača, međutim psiha joj svakodnevno popušta. Bukvalno je rekla da će se ubiti koliko joj je teško. Tražila je od produkcije da joj dovedu psihijatra koji je lečio napolju, jer samo uz njega oseća sigurnost, te želi da je on posavetuje kako da se izbori s emocijama - otkriva izvor za VIP i dodaje:

- Sve u „Zadruzi“ je podseća na Slobodana. Ona bi vrlo volela da ga ponovo vidi i veruje da bi se on tada ponovo zaljubio u nju. Verujem da je njen glavni razlog ponovnog ulaska bio i taj da Slobi skrene pažnju na sebe i na činjenicu da ga nije prebolela - kaže izvor za VIP magazin.

Lunina drugarica:

Sloba će joj doći glave! Bliska prijateljica Lune Đogani za VIP magazin kaže da je šokirana njenim ponašanjem. - Zaista smo svi mislili da će promeniti svoje ponašanje i da više neće pričati o Slobodanu, ali ne, ona nastavlja po starom. Priče o njemu će joj doći glave - kaže Lunina drugarica.

Đoganijeva je pre ulaska u „Zadrugu“ otkrila za dnevni list „Alo!“ kako odlazi kod psihijatra koji se zove Zoran, a koji joj je mnogo pomogao.

- Mnogo ga volim, zaista mi je promenio život nakon izlaska iz rijalitija. Dao mi je da pijem tablete, uz pomoć kojih sam rešila donekle probleme. Zaista sam bila pod velikim pritiskom. Terapiju ću nastaviti da uzimam u „Zadruzi“ da bi mi bilo bolje - otkrila je Luna za „Alo!“ pre ulaska u drugu sezonu.

Mlada blogerka je nedavno ispričala zadrugarima kako zbog terapije koju uzima ima problema sa licem i bubuljicama, te da razmišlja da prestane da pije te tablete.

 

Komentari (13)

Mile

18.09.2018 07:42

Cenim da bi njeno samoubistvo oborilo sve rekorde gledanosti.Zeljko,doturi oruzije!

mi

18.09.2018 08:36

Sta sad opet u rialitiju? Samo da bi Anabela preko nje bila popularna!

???

18.09.2018 09:35

Koliko god je hvalila tog psihijatara on je trebao da uvidi da joj zabrani da ulazi poonovo u rijaliti! Stalno svoje stare gluposti pere novim glupostima! Cesto nije u dodiru sa razumom i realnoscu. Mozda je takva izbog niskog stepena intelekta?! U svakom slucaju lekovi u ovakvom okruzenju i izazovima joj ne pomazu!

mirjana

18.09.2018 09:36

Devojka je psihijatrijski slucaj! Nije joj se smeo dozvoliti ulazak u rijaliti. Opet histerise, laze, paetise... Grozna je!

TANJA

18.09.2018 09:51

I zasto je bolesna ulazila u opasne okolnosti i zatvoren prostor?Opet je majka lose posavetovala.Verovatno joj butik lose radi i trebaju joj pare.

tosa

18.09.2018 11:57

@TANJA - Ma butik je yatvorila. Prodala oba kompleta a isporuka iz Turske kasni.

vanja

18.09.2018 14:43

@TANJA - Nemaju posla, hleba, para, pa da prehrani porodicu...

gale

18.09.2018 10:41

luno seksaj se sve ce proci.

vanja

18.09.2018 14:43

@gale - Ajde bre vise sa ovim naslovima...kad nema sta, jer je nebitna, odmah osvanu natpisi u novinama o njoj...koga briga vise za nju, ne znam ni sto su je ubacivali ovde...

Rada

18.09.2018 12:25

Luna nema ni "lj"od ljubabavi prema Slobi. Ona je samo jedno razmazeno i kapriciozno derle koje uporno hoce da istera svoje.. "Trazi dete svoju igracku i histerise dok je ne dobije".

PROMASENA TEMA

18.09.2018 15:46

Luna je PROMASILA TEMU! Pismeni zadatak glasi ,,Zadruga 2'' . Ako joj nije dobro najlakse je uzeti lekarski izvestaj i izaci iz rijalitija kao i mnogi pre nje. I onako je predosadna stalno prica ,,STARU PRICU'' ! Ama samo Sloba pa Sloba. Pa Kija. A njih dvoje i nisu u Zadruzi 2. Hvata na patetiku!

Ami

18.09.2018 16:23

Ma,.......daj stvarno DOKLE vise,imal iko kome nije dodijala sa Slobom? Gagi,Anabela-vodite je kuci,ovdje joj nije mjesto vise.

saj

19.09.2018 07:48

ovi izbaciti iz zadruge..dosadila i smara...devojka je metiljava,kilava ,,a nek ide malo da cisti stalu i ne treba joj psiholog