Luna i Toma
Screenshoot Youtube
Luna i Toma

Screenshoot Youtube

Luna i Toma, Foto: Screenshoot Youtube

Luna Đogani je bila vredna, te je čisitila "Zadrugu. Toma Panić je prošao i isprljao pod koji je očistila što je iznerviralo Đoganijevu.

PROČITAJTE JOŠ:

"Kako se ponašaš? Ko si ti? Šta si se ti istripovao da si neki veliki zadrugar? Da si Lepi Mića? Ja sam rekla da prođeš ovuda, jer brišem, a ti si namerno prošao i isprljao nešto što ja čistim sat vremena", vikala je besno Luna na Tomu. Sve vreme ga je gurala ga od sebe snažno.

"Zašto skačeš na mene već 20 dana? Ti se na mene dereš preko 20 dana! Nazivaš me debilom, klošarom, ološom, idiotom i ostalim glupostima! Ja tebe nisam ponizio! Ja se na tvoj nivo neću spuštati", rekao je Toma.

"Ko si ti? Ja sam Luna Đogani!", nastavila je Luna.

"Ja sam Toma Panić!", odgovorio joj je.

"Ti si ku*ac!", rekla mu je blogerka.

"Ja tebe poštujem jer si Slobina bivša devojka", rekao je Toma. On se na kraju povukao i izvinjavao joj se, ali Luna je ostala pri svom. Raspravu možete pogledati u nastavku:

Komentari (5)

Boba

29.09.2018 21:47

Sta ova Luna zamislja ko je ona.Ona je jedna obicna opajdara.

lela

30.09.2018 14:10

@Boba - Mi sve to znamo, i ko je i sta je i od kojih je, ali nam je namecu kao dvorsku budalu, pa zato i gledanost zadruge opada...

??????

29.09.2018 21:56

Sta znaci njena izjava da je ona Luna Djogani ? Umislila da je neko. E , devojko , za razliku od tvojih vrsnjaka , ti niti studiras , niti imas zvanje, niti stalno zaposlenje , ne citas strucnu literaturu a jos manje beletristiku. To sto gluvaris po rijalitijima , u kojima patetises , napijas se, histerises , lomis stvari , vrlo cesto upotrebljavas prizemne reci , a davis nas mesecima o svojoj zaljubljenosti u Slobodana ( jos uvek je u crkvenom braku ) ... Izgubljena u prostoru i vremenu

maja

30.09.2018 11:29

Kakva nekulturna Luna. A glumi vip ličnost.