Zadruga 2
Printscreen
Zadruga 2

Printscreen

Zadruga 2, Foto: Printscreen

"Zadruga" je udarno startovala sa svojom drugom sezonom, a učesnici serijala koji je pred nama sve više počinju da intrigiraju narod. Naravno da su se ubrzo izvojili favoriti, pa se na društvenim mrežama već polemiše ko će da pobedi!

PROČITAJTE JOŠ:

 Na Fejsbuku se pre sat vremena otvorila nova tema, i dok su mnogi očekivali da narod cilja na njega, drugi su se iznenadili. Ipak, on polako osvaja gledaoce kraj malih ekrana!

Favorit u

Printscreen

Favorit u "Zadruzi", Foto: Printscreen

U roku od sat vreme, na pitanje da li je Srbiji Mirko Gavrić zanimljiv, stigao je ukupno 71 odgovor, što je fascinantno brzo vreme i očekuje se da će brojka rasti brzinom svetlosti!

Komentari su, uglavnom, pozitivni i izgleda je jedan od favorita "Zadruge 2" upravo Gavrić, koji se na čudne načine provlačio i kroz prvu sezonu.

Favorit u

Printscreen

Favorit u "Zadruzi", Foto: Printscreen

Ostaje samo pitanje da li će Luna Đogani i sada reći kako je to zbog nje, i kako je Gavrić preko nje uzeo kadar?

Komentari (4)

Maki

22.09.2018 21:59

Organizovao glasače napolju, platio, a za njega će glasati i klan djogani... Doduše, ako ga, pre kraja ne prebije baba- Zorka...

XXL

22.09.2018 22:12

Bože oko čega se vodi polemika u Srbiji - ko će biti pobednik u 'Zadruga 2'. E do mojega ...

Meda

23.09.2018 00:26

Ako ce ovaj čovek biti pobednik "Zadruge 2, hajde da zavrsavamo sa rijalitijem. Zasto da se zadrugari, novinari, gledaoci i Produkcija, muce jos 9 mesecci ako se zna ko je pobednik. Pobednik je Mirko Gavric sa TV Pink iza sebe. Zasto da drugome daju pare?

goran

23.09.2018 00:35

Mirko Gavric je sa svojom ekipom pripremio strategiju i taktiku da bi pobedio. Za sada koristi samo politiku iznosenja lazi i obmana.