Luna, Kija i Sloba
printscreen
Luna, Kija i Sloba

printscreen

Luna, Kija i Sloba, Foto: printscreen

Novi učesnik "Zadruge 2", Mirko Gavrić, izjavio je da je cela priča iz prve sezone ovog šou programa između Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića nameštena.

- Ja sam doveden u situaciju da kažem da je cela priča između Slobe i Kristine dogovorena! Stan u kom je dogovor postignut je zvučno osiguran i rekao sam onom ko je to trebao da čuje! - počeo je Mirko.

Novinar je odmah upitao da objasni zašto tu informaciju odmah nije izneo u javnost, a onda je on do detalja ispričao svoju stranu priče. On je naveo da je prisustvovao razgovoru Slobe i Kije kada su se dogovarali da on flertuje sa devojkama, kao i da bude sa nekom zadrugarkom i da će mu sve oprostiti.

- Ja jako dobro znam šta je medijska manipulacija. Druga stvar, postoji priča koja se saznala. Razgovor je glasio ovako: Slobin ulazak je bio diskutabilan, a ja sam uvek bio na strani Pinkovih zvezda. Svi znaju ko sam bio prema njima dok su se takmičili, a isto tako sam bio i na Slobinoj strani. Dobio sam zadatak da treba sa njim da porazgovaram i da mu objasnim da uđe u rijaliti i da ne treba da ćuti. Došli smo u moj stan, razgovarali i ovako je počelo: 'Nemoj sada ti tamo kad tebe neka devojka spopadne da budeš u fazonu: Ja sam oženjen i od toga nema ništa. Dozvoli da ti neka devojka priđe, vatajte se, sve ću ti oprostiti, osim da se zaljubiš'. Moram da kažem da se Sloba zaista zaljubio u ovu devojku, a to nije bio deo plana - rekao je Gavrić.

- Da li si ti taj snimak ikada pokazao Luni i Anabeli, pošto tvrdiš da su ti one najbolje prijateljice? - upitao je novinar.

- Nisam, ali sam joj do detalja sve ispričao - rekao je Gavrić.