Miljana se svađa sa majkom
Printscreen
Miljana se svađa sa majkom

Printscreen

Miljana se svađa sa majkom, Foto: Printscreen

Tokom sinoćnje žurke u "Zadruzi" Miljana Kulić je ušla u žestoku raspravu sa Mirkom Gavrićem, optužujući ga da je on nazvao "Lunom 2", pa je izrevoltirana želela da mu se osveti provokacijama koje su Gavrića navele da napusti luksuzno imanje i plati odštetu produkciji u iznosu od 50.000 evra.

To je iznerviralo Lunu koja ju je prekorela zbog takvog ponašanja, a onda se situacija otrgla kontroli, pa su međusobno zaratili. Mirko je zbog haosa u kome se našao, zahtevao da napusti rijaliti, a Miljana ga je i dalje provocirala.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Marija Kulić, ovoga puta nije stala u odbranu svoje ćerke, već Mirka, shvativši da njena mezimica ovoga puta nije u pravu.

- Bezobrazna si! Sama si htela da se svađaš na rođendan. Vodi je unutra. Stoko jedna! Zar te nije sramota đubre jedno, ja sam tebe ovde branila od svih. Šta bre Razija, što moraš to da govoriš - vikala je majka na Miljanu.

Miljanu je obezbeđenje povelo u apartman, ali se ona branila, pa je iz besa uvredila i majku.

- Evo sada ću ja na kapiju. Ne mešaj se gde ti nije mesto. Ona je meni svašta rekla. Ti si mi neka majka i ti si me izdala. Braniš Mirka i Raziju. Ili ti ili ja. Ja neću da sedim u ovom rijalitiju - odbrusila joj je Miljana.

Kako je izgledala svađa majke i ćerke pogledajte u video snimku:

 

Komentari (9)

inos

26.09.2018 08:44

U sukobu majke i ćerke, Mariji je Miljanaj udarilajšamar.... Miljana nemaj kontrolu, nju treba pod hitno lečiti.Bila je pijana noćas...Marija je pokušala da je smiri i urazumi da više ne vredje Mirka, potom Lunu, ni krive ni dužne, izmišljajući koje kakve šuplje priče kao što ona ume. Marija se iznervirala ....Ovo nije normalnoj šta je uradila noćas Miljana irku. On je divančovek, koji nije želeo da se spusta nanjen nivo, ona ga je zlostavljala verbalno pola sata dok je pušio cigaretu napolju

Stane

26.09.2018 09:06

Molimo Produkciju da objavi sniak kada je ijana majci, koj je pokušala da je siri udarila šamar..... Molio da jej kaznite direktnom nominacijom i odmah napolje. Majka Marija neka ostane sa malim Željkom. Miljana je totalno prolupala šta je radila noćas irku, ničim izazvana. Potom je počela i Lunu najprljavijie da vredja...Ovo je bila luda noć,MINA udarila JOCI ŠAMAR, on je dva puta gurnuo ona pala na pod,jedva ih obezbedjenje razdvojilo.

psihiatrićka bolesnica

26.09.2018 09:10

popet če joj se "razija" na glavu, itekako! Samo joj niko još nije "nacrtao", hahaha

jadna majka

26.09.2018 09:11

i jadno dete, kome je majka "otgla" onu pravu majćinsku pažnju u samom startu.

Top

26.09.2018 18:02

@jadna majka - Jadna Miljana koju majka Marija nije vaspitala kad je bilo vreme. Sada je Marija non stop provocirala. I naravno Miksi joj, isprovocirana, opalila samar.

strućni tim

26.09.2018 09:14

socialni radnici, psihologi, psihiatri trebali bi, po mome, dobro proućiti Miljanu - i reagovati - ona, po mome, nije "prisutna i prisebna" kod deteta kako bi trebala biti.

Jovan

26.09.2018 09:26

Bravo Miljana! Resavaj te lose ljude i olos. Kraljica.

mica

26.09.2018 10:27

iskljucujem pink hitno fuuuuuj Mitrobicu to zabavan progran fuuuuj luda miljana i njena majka a luna udaranje lkrestanje pa bas se lepo pokazala fuuuuuj sta je ovo kuci gledaj Mitrovicu trujes ovaj narod jadan i siromasan fuuuuuuuuuuuuuj

Top

26.09.2018 18:03

Psihicka tortura nad drugim zadrugarima je dozvoljena i pozeljna. Nije kaznjiva.