Stanija Dobrojević
Screenshoot Instagram
Stanija Dobrojević

Screenshoot Instagram

Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Instagram

Stanija Dobrojević nalazi se na crnoj listi u Sjedinjenim Američkim Državama, zbog toga što je na teritoriji te zemlje radila bez radne dozvole. 

PROČITAJTE JOŠ:

"Stanija je sve vreme u Americi radila na crno. To joj je polazilo za rukom zato što u kazinu nije radila kao krupije već kao animir dama mušeterijama čija obaveza je bila da se elegantno obuče i zabavlja goste dok igraju. Baš zbog toalete često je izmicala inspeiciji budući da se kada dođu predstavljala kao gošća a ne kao zaposlena. Inspekotri su je po nalogu tražili uglavnom nakon intervjua u kojima je pričala kako odlično zarađuje. Jednom prilikom je izdao kolega koji nije imao pojma da Stanija radi na crno", otkrio je obavešten izvor. Stanija je zbog rada na crno završila na sudu, a pakao je usledio ksada je stigla sudska presuda, te je državi morala da isplati 100.000 dolara.

Nakon što je platila kaznu, zadrugarka je proterana iz SAD i dobila je zabranu ulaska. Kako bi izašla iz finansijkih problema, prihvatila je ponudu da uđe u drugu sezonu rijalitija "Zadruga".

Zadruga 2, Stanija

Printscreen

Zadruga 2, Stanija, Foto: Printscreen

Komentari (4)

Ljubljana

24.09.2018 23:35

Jao NOVINARI e zato vas gotivim,što vi isčeprkate to nemože ni najveći krt, svaka vam čast samo tako nastavite i razotkrivajte te prevarante koji misle da o njima ništa nećete saznati

comi

25.09.2018 00:23

Došla opet u rijaliti da nadje kao dečka,pošto je napolje niko normalan neće na duže.Samo na kraće i na tajno.Ako je ne udaju u rijalitiju zauvek ostaje baba devojka.

Voša

25.09.2018 08:32

Jel njoj nije zabranjen ulazak u Srbiju ili je to kum sredio sa ministrom vojnim?

Tonči

26.09.2018 07:34

ProzivaLunu kkoja je mldai ludo sezaljubilau čoveka kome je verovala....Ona je za nju morlna gromada...