Stanija i Luna
printscreen
Stanija i Luna

printscreen

Stanija i Luna, Foto: printscreen

Stanija Dobrojević je sinoć otvoreno pričala o Luni Đogani, tokom razgovora sa Ognjenom Amidžićem, a ono što je navela sasvim sigurno se neće dopasti ćerki Anabele Atijas.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ona iritira sa tim da je ona Luna Đogani. Adam je mislio da prozivam njihovu familiju, pa sam objasnila da je njoj vreme da bude na fakultetu, sve se odnosi isključivo na nju, a ne na njenu porodicu - rekla je Stanija Dobrojević, ali se tu nije zaustavila.

- Ne osuđujem je zbog greške koja joj se desila, nekada me podseća na mene. Znam šta je uradila u "Zadruzi 1", nije se iskreno pokajala i tu je okarakterisala sebe. Čula sam da se mešala i drugarici u vezu napolju. Ima nešto u sebi da voli da krade tuđe - izjavila je Stanija.

Komentari (1)

Luka

24.09.2018 07:44

Sve je TAČNO! Devojka mnogo glumi ona je baš zla. Pogledajte je kad se svadja kako gleda drugu osobu. Ne znam zašto je novinari toliko uzdišu i Pink, jer su naša deca manje vredna! Kad vredja sve Ja sam BITNA. Kome je ona BITNA?! Bednici, zato i ušla ponovo, te manjine uživaju da provociraju većinu!