Vladimir Tomović
Alo!/ Dejan Briza
Vladimir Tomović

Alo!/ Dejan Briza

Vladimir Tomović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

PROČITAJTE JOŠ:

Osude javnosti zbog nasilja nad ženom očigledno nisu nimalo dotakle Stanijinog dečka, kojeg smo zatekli u nedelju po podne u beogradskom naselju Žarkovo. On je bio u društvu jednog prijatelja, raspoložen i nasmejan. Tomović je svratio do jednog restorana brze hrane i, dok je čekao svoju porudžbinu, pohvalio se kako nikada nije bio popularniji i traženiji.

On je posle batinanja jedne žene, kako je rekao, dobio mnoge poslovne ponude koje donose hiljade evra.

- Zamisli koliko mi ponuda stiže. Evo, na Instagramu mi non-stop stižu ponude za reklamiranje. Treba samo da okačim fotografiju brenda koji reklamiram i dobijem pare, vrlo je jednostavno - raspoloženo je objašnjavao bivši zadrugar prijatelju, a potom priznao da planira povratak u rijaliti.

- Ako se vratim u "Zadrugu", zadužiću nekog da umesto mene objavljuje reklame jer neću da propustim dobru priliku - rekao je on.

Odmah posle posete restoranu, Tomović je otišao u jedan stan, odakle se uključio u emisiju televizije Pink, gde je pričao o incidentu koji je podigao Srbiju na noge. Kao što se i očekivalo, Vladimir je na sve načine pokušao da opravda sebe i svoj nasilnički postupak govoreći da je Subotićka njega prva napala i udarila.

 - Svi smo protiv nasilja, posebno nad ženama. Ja sam tamo doživeo neverovatnu psihičku i fizičku torturu. Ljudi su bez ikakvog razloga mene vređali, gurali, gazili ispod stola. Pored pljuvanja i svega, treba da se zapitaju da li je ona žena i da li ona treba mene da gazi i udara? Psuje mrtvu majku, sve. Treba veću odgovornost da snosi ona. Kajem se zbog toga što sam uradio, ali veća je kalja na njihovoj strani. Potičem iz patrijarhalne porodice, gde se jasno znaju moralna načela. Roditelji ne podržavaju nasilje, oni su mi rekli da sam ga ja pretrpeo. Niko ne voli da se njegovo dete muči i oni su mene osudili, ali znaju da sam ja šokaniran - rekao je Tomović za "Premijeru".

Aleksandra Subotić, Vladimir Tomović

Printscreen Youtube

Aleksandra Subotić, Vladimir Tomović, Foto: Printscreen Youtube

Komentari (2)

zeta

09.10.2018 13:36

pa jeli na slobodi.

L djo

09.10.2018 15:51

@zeta - Pili pa jeli, pa opet pili.