Zadruga 2
printscreen
Zadruga 2

printscreen

Zadruga 2, Foto: printscreen

Veliki šef svakodnevno priređuje iznenađenja, a jedno od njih je ulazak novog takmičara, koji nas očekuje tokom večeri u "Zadruzi 2".

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Novi učesnik je "Pinkova zvezda" Marko Stolić. Ekipi "Premijere" dao je intervju pred sam ulazak.

"Osećam se veoma uzbuđeno zbog toga. Iskustvo sa ovakvom vrstom takmičenja nemam i jedva čekam da se uspustim u tu novu avanturu" rekao je on pred "Premijernim" kamerama i dodao:

"Najbolje ću se slagati sigurno sa ovim mojim drugarima iz Pinkovih zvezda, sa Aleksom Savić, Zlatom Đurković, Mirkom Gavrićem. Ima tu još dosta tih likova koji su mi zabavni ovako na prvi pogled, a što se tiče nesuglasica, videćemo tamo. Kako se oni ponašaju prema meni, tako ću i ja prema njima", zaključio je Marko.

Na imanje u Šimanovcima ide emotivno zauzet i dovoljno je siguran u svoja osećanja da ne bi mogla da mu se desi situacija kao što je ona koja se desila njegovom kolegi Slobodanu Radanoviću.

Marko Stolić

printscreen

Marko Stolić, Foto: printscreen

"Odlučio sam da uđem pre svega zbog promocije sebe i svoje pesme. Pevaću im što više da vide da ja pevam više žanrova. Tamo ne ulazim da nađem novu ljubavnicu", objasnio je on i dodao da je siguran u svoja osećanja i da ga devojka podržava u svemu.

 

Komentari (3)

Mita

15.09.2018 08:37

Ko je ovaj? Ni ovaj nije VIP. Sve nepoznate osobe u Zadruzi 2. Nepoznate osobe su jeftinije nego VIP osobe. Pink nije hteo da odresi kesu za VIP licnosti a preterano laze o vrlo visokim honorarima.

ceca

15.09.2018 12:46

Ko je ovaj, gde on peva da idemo da ga slusamo? Koju pesmu peva i koliko ima snimljenih? On je sigurno neki 12-ti iz grupe od 12! Najavljuje te kao da je stvarno bitan ko on ili ta njegova, ko je bitniji za Zadrugu2 za tolike devojke tamo, za Bgd, za Srbiju... Veliki sefe ne zavitlavaj nas sa nepoznatima, ako vec gledamo da vidimo nekog i nesto, vec je dosta ovih bez glasa, inace ostade bez velikog broja gledalaca...ovaj ti stvarno ne treba!

sss

15.09.2018 12:48

Decko, mnogo ti lose stoje naocare,ako vec pevas i imas lovu onda biraj oblik prema licu a ne socijalu...sad ces taraditi u 2