Bane Čolak, Zerina Hećo
Printscreen Youtube
Bane Čolak, Zerina Hećo

Printscreen Youtube

Bane Čolak, Zerina Hećo, Foto: Printscreen Youtube

Bane Čolak je dobio obaveštenje da ga očekuje poziv majke i da krene ka govornici. Sav srećan, u društvu svoje devojke Zerine Hećo brzo je otišao u govornicu, a onda su usledile reči kojima se nikada nije nadao.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako se uključio video poziv sa njegovom majkom bio je srećan što je vidi, ali vrlo brzo ga je zbunila, pa i iznervirala.

"Sine, odakle se javljaš", upitala ga je mama a onda je on začuđeno objasnio da se javlja iz govornice u "Zadruzi".

"Ja mislila iz staračkog doma", odbrusila mu je majka, pa ju je Bane iznenađeno upitao da mu objasni zašto tako kaže.

"Zato što gledam dva penzionera koja sede, da ne uključujem Zerinu u razgovor, tebi se obraćam. Jesi svestan ti gde si ušao? Znaš šta se radi u rijalitiju? Da li si ušao u "48 sati svadba" ili si ušao u "Zadrugu" gde ima 50 takmičara", siktala je Banetova mama a onda nastavila:

"Slušaj Bane, znači šokirana sam! Ne ja, šokirani su svi! Ovo što radiš veze nema sa životom niti sa tvojim prvim učešćem u "Zadruzi". Ako ne budeš krenuo da se družiš sa ljudima, da ti ne postane Zerina centar sveta, da kako vetar duva se ti okrećeš i da ti ona diktira "sad se skloni, sad ćuti, sad ne ćuti". Znači, ušao si kao Bane Čolak a nisi ušao kao Zerinin potrčko. Na šta ovo liči?!Znači te glume me pusti! Dobro znaš šta sam ti sve rekla, neka ti mozak radi, da se resetuješ i da zapamtiš da si ušao u "Zadrugu". Tresemo se 10 dana zbog tebe, gledamo te, glumite nešto po krevetu tamo", rekla je.

Bane Čolak, Zerina Hećo

Printscreen Youtube

Bane Čolak, Zerina Hećo, Foto: Printscreen Youtube

Dok je ona besno pričala Zerina je želela da izađe iz govornice.

"Ajmo molim te", rekla je Banetu.

PROČITAJTE JOŠ:

"Sačekaj Zerina, sačekaj da čujem", rekao je on i zadržavao je da ostane u govornici.

"Ovo ti govorim kao majka i najbolji prijatelj u životu. Ovo što radiš, ne valja ništa", nastavljala je majka, a onda ju je Bane prekinuo.

"Stani! Hoćeš me pustiti da ja nešto kažem ili ćeš samo ti pričati?! Ni ti ni niko na ovom svetu ne treba da mi govori šta ja da radim. Ja radim ono kako se ja najbolje osećam", pokušao je da se odbrani.

"A ti se najbolje osećaš kada ti Zerina govori "Skloni se od mene". Vidiš da ti tri dana govori to. Vidiš da te devojka ne voli, vidi se iz aviona. Svi vide i svi to komentarišu, a samo ti ne shvataš da Zerina neće da bude sa tobom. Pusti je da bude sama, ona zna da se izbori. Ima jezik kao čarapni početak. Dete, gledaj sebe! Ne budeš se aktivirao bićeš viđen za Užice", govorila je Banetova mama vidno uzrujana.

Na kraju razgovora Zerina se toliko potresla da je jecala dok je Bane pokušavao da je smiri.

Bane Čolak, Zerina Hećo

Printscreen Youtube

Bane Čolak, Zerina Hećo, Foto: Printscreen Youtube

Pogledajte kako je sve to izgledalo i šta su još rekli:

Komentari (2)

Sonja

14.09.2018 19:08

Čolak najljigaviji lik svih rijalitija. Ovaj gubitnik (Čolak) bi za kadar prodao čak i svoju majku. Nije mi jasno, zašto ga zovete u rijalitije, totalno je nezanimljiv.

ADIS A BEBA

14.09.2018 21:46

koPIRAJU manekena i Teodoru ,ali ovi deluju kao omiljeni par karton sitija.Bane bi bio dobar par sa BOROM