Zorica Marković
Rajko Ristić/Alo!
Zorica Marković

Screenshoot Youtube

Zorica Marković, Foto: Screenshoot Youtube

Zorica Marković je pre ulaska u Zadrugu 2 spremna da se obračuna sa svima koji joj budu stali na žulj. Ipak, prvi na spisku je Mirko Gavrić, koji ne prestaje da je provocira, a redovno potkači i Lepog Miću i Miljanu Kulić, predstavljajući ih kao igračke i likove iz crtaća.

– Čovek je stvarno retardiran! Šta mu to znači? Ne znam koji mu je đavo! Ko je uopšte on?! Dokle će više da se kači sa Lepim Mićom i sa mnom? Dobro, ako mu je to put do uspeha, neka ga. Ko bi uopšte znao ko je on da se nije nakačio na Miću, Miljanu i mene? Samo, zaboravlja jednu stvar – ko se sa decom igra, upišan se budi.

PROČITAJTE JOŠ:

Nastavićeš da ga raskrinkavaš u rijalitiju i da iznosiš sve ono što si čula?

– Ma ne pada mi na pamet. U stvari, ne znam. Sve zavisi od njega i njegovog ponašanja. Ali, pošto je počeo mnogo da laje, i pre nego što je rijaliti počeo, ko zna šta još može da nalupeta. Mada, mnogi laju, pa kad uđu, zaćute, ne čuju se. Znaš šta, ja nikad prva ne počinjem. A kad me neko nagazi, žestoko vraćam. Šta ću, moram da se branim. Najveća je muka što su svi sujetni. To je bolest ne samo estrade, već i celog društva, nema veće bolesti. Ja ulazim sa ambicijom i ciljem.

Šta su ti ambicija i cilj?

– Pobeda mi sigurno nije cilj, nemam te ambicije. Bar prvih nedelju dana! Naravno, mogu ja i da se predomislim! Šalim se. Cilj mi je da raskrinkam sve one koji se budu mnogo proseravali i napadali me. U prethodnom rijalitiju bilo je mnogo onih koji su se proseravali. Izuzimam Lepog Miću, Sašku Karan i Miljanu Kulić. To su ljudi za poštovanje. Može neko da ih voli ili ne voli, ali oni su ozbiljni rijaliti igrači…

Spada li i Miljanina mama Marija u tu kategoriju?

– Bogami… Miljanu znam godinama. Znam i njenu porodicu. Oni su divni ljudi. Marija je pravila haos i pre ulaska u rijaliti. Mnogi će od nje najebati! Žena nema pardona, ima stav, ima mišljenje, ima petlju da kaže ono što misli. Najebaće svi oni koji su Miljanu čačkali. I taj mučenik koji je Miljanu prozivao, zajedno sa mnom i sa Lepim Mićom, dobiće još jednu igračku na kurcu!

Marija Kulić

Printscreen

Marija Kulić, Foto: Printscreen

Čula sam da je tvoj sukob sa njim ozbiljno zakuvala Nadežda Biljić…

– Hajde lepo da sve to razjasnimo za sva vremena…

PROČITAJTE JOŠ:

Odlično. Da čujemo!

– Odavno, dok ja još nisam ni bila ušla u Zadrugu 1, cela estrada, ceo grad je pričao o tome ko je on i u kakvoj je kombinaciji sa Slobom Radanovićem. I Anabela i njeno društvo su pričali o tome… Ma nema ko nije pričao o tome da su prve varnice između Slobe i Lune počele baš na Gavrićevoj svadbi! Ja u toj priči o crnoj trojci nisam bila ni na čijoj strani, samo sam osuđivala prevaru… E, onda je započet rat protiv mene koji su pokrenuli Baki, Anabela i Gagi. Ispljuvali su me najstrašnije. I tada je i Mirkica počeo da se igra sa mnom…

Gde je tu Nadežda Biljić?

– Njegova kvazi kuma Nadežda, u Zadruzi je počela da odmotava klupko. Valjda po nečijem nalogu, pa je u prvoj, drugoj, trećoj, četvrtoj i ko zna kojoj priči ponovila isto. Pričale smo o tome šta se priča. Onda je ona pobegla iz Zadruge, otrčala kod kuma i rekla da sam sve to ja rekla. Zatim je cela ta priča svaljena na mene. Sve to sa ciljem da Mirko, to jest Mirka, bude konačno zapažena! Ali, naleteo je na rudu i ne pomaže ništa što je pominjao pokojnog oca!

Stvarno ne znaš ko je njegov pokojni otac?

– Naravno da ne znam! Da znam, rekla bih, ja imam muda sve da kažem. Rekla bih da znam ko mu je otac, pokoj mu duši… Čovek je izgovorio gomilu notornih laži… Ja bih pre njega rekla istinu da je to zaista istina i da sam bila sa tim čovekom. Ma baš me briga, neka i on i ostali jedu govna koliko hoće.

Šta na sve kaže Nadežda?

– Zvala sam je i predočila sam joj da ću ga tužiti. Ona je rekla da će svedočiti i potvrditi da je samo prenela šta smo prčale. Ja sam tog čoveka, Mirkicu, videla tri puta u životu. Slavio je rođendan u Ognjištu, restoranu koji sam držala, a on je pričao da je pokraden! Pička ti materina, šta mu je ukradeno? Pa samo su mu troškovi naplaćeni! Imam stotine svedoka za to. Ma samo mu cucla fali da je dudla, samo da mu još i Slavko uđe! Sve ću pare da mu uzmem!

Nadežda Biljić

printscreen

Nadežda Biljić, Foto: printscreen

Šta ćes sa parama?

– Njegove prljave pare ću dati u dobrotvorne svrhe! Nije meni do para, već da na sudu dokažem ko je ko.

Znaš li da on u rijaliti unosi prezervative, sredstva za potenciju, seksualna pomagala?

– Neka ih stavi sebi u zadnjicu! Ali, zajebao se! Preračunao se! Zaboravio da ne može iz Zadruge noću da se iskrade. Ne znam samo od koga će garderobu da uzme.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogi se u rijalitiju, ali i na estradi, plaše tvoje iskrenosti?

– Ne radi se tu o iskrenosti. Znaš šta, svašta imam. Kompromitujućeg materijala – koliko hoćeš! Slike iz laptopova, telefona… Gole, sa polnim organima u prvom planu, dokaze za to šta je nekima fetiš… Ako mi pukne film, mnoge ću razotkriti!

Koga?

– Baš da ti ne kažem! Rekoh ti, ako mi pukne film… Ako me potkače… Prva ne napadam.

Kakav odnos ćeš imati sa Lunom?

– Ne zanima me, to je završena priča.

Kako završena kad ćeš sa njenim roditeljima na sud, a obe ste ušle u isti rijaliti?

– Kad mi je rekla puši kurac, a ja njoj kurvetino, završile smo za sva vremena.

Ipak si joj prilazila kad joj je bilo loše, tešila je, pričala sa njom…

– Naravno, ja nigde, pa ni u rijalitiju, ne mogu da budem deo nameštaja. Neću da podržim prevaru nigde na kugli zemaljskoj. Ma ni na Marsu prevaru ne bih tolerisala. I da se radi o mom rođenom detetu, o mojim sinovima koji u životu ne bi ušli u rijaliti, isto bi bilo. Ma zabole me za Lunu! Pravi haos, radi svašta, pa posle kuku, lele… Neću da idem protiv sebe i svojih stavova ni po koju cenu. A to što sam bila uz nju kad joj je bilo teško – takav sam čovek. Samo, i tu postoje granice. Ne verujem da ću više imati emocija za nju. Potrošila je sve kredite kod mene. A opet, otkud znam, ako bude dobra i fina prema meni, biću takva i ja prema njoj.

Kako ćeš sa Suzanom Perović?

– Ona i ja smo uvek bile u fantastičnim odnosima! Kad sam rekla da su Lepi Mića, Miljana i Saška Karan sjajni, zaboravila sam Suzanu…

Savo i Suzana Perović

Alo!/O. K.

Savo i Suzana Perović, Foto: Alo!/O. K.

Znaš sve njene tajne? Otkrićeš koje su pevačice htele da joj maznu muža?

– Naravno da znam ko je sve hteo da joj mazne muža. Njen muž Vlada je moj brat, godinama, decenijama. Ljudina. Volim i poštujem porodicu Perović. Uvek smo bili i ostali u top odnosima, Ali, neću ništa da pričam, sve će Suzana sama reći kad bude bilo vreme za to.

Da li ćeš Goci Džehverović pomoći da uspostavi red među zadrugarima ako uđe u rijaliti?

– Uh, što ja volim te koji treniraju strogoću! Mnogo volim funkcionere! A Goca će, izgleda, da bude funkcionerka. Poštujem funkcionere, kažem vam. Ali, kad krenu da se kurče, ja poludim! To me baš radi, diže mi adrenalin, pa poludim…

Koga bi sa estrade volela da vidiš u rijalitiju?

– Pre svih, Nadu Topčagić. Ona je žena šou, beskrajno simpatična, spontana, duhovita, pozitivno otkačena. Ma ona kad bi ušla, sve bi gorelo! Imala bih sa kim da se zezam, ludujem i da pravim šou. Mada, čini mi se da je mlada ekipa odlična. Drago mi je što ulaze Aleksandra i David, oni su mi odlični rijaliti igrači, drago mi je što su ostali zajedno…

U kakvim si odnsima sa Aleksandrinom mamom Ljubom Pantović?

– Ljuba i ja smo bile super, pa je došao trenutak kada smo se pokačile. Tokom dugog boravka u rijalitiju, to je neminovno. Jednostavno, bio je loš trenutak. Ali, odavno smo izgladile sve nesporazume.

Komentari (3)

???

23.09.2018 12:46

Zorica koristi moto da je napad najbolja odbrana !

Dejan

23.09.2018 13:05

Zorice samo pricaj istinu i pazi da li imas dokaze, pa se nista ne boj.

MMMMMMMMMMMMM

23.09.2018 14:25

@Dejan - Zorica sve što je iznela je ISTINA 100%.