Lepi Mića
Screenshoot Youtube
Lepi Mića

Screenshoot Youtube

Lepi Mića, Foto: Screenshoot Youtube

"Zadruga 2 će trajno ostati u narodu zapamćena kao mesto za blud i nemoral. Kao nešto što će srušiti sve tabue, sve moralne kodekse, rezone, ali obećavam da ja neću psovati. Nisam malouman, moći ću da se iskontrolišem", obećava Lepi Mića na početku nove sezone najgledanijeg rijalitija, i nastavlja: "Luna je podla i glupa. Poslušala je savete svoje majke Anabele, koja ju je upropastila jer je videla samo pare i nije je interesovalo to što joj se ćerka davi u mulju. Ona se pokazala kao loša majka i Luna treba da se je se stidi."

PROČITAJTE JOŠ:

OVO STE DUGO ČEKALI, NIJE NI POLITIČAR NI FUDBALER Tijana Ajfon pokazala javnosti dečka, on je osvojio NJENO SRCE! (FOTO)

Kakav si sa Kijom?

"Dobar. Ona je mali vrtiguz i uvek dobije šta hoće. Ovo je njenih pet minuta slave i koristi ih maksimalno. Prodala je svoj život zarad popularnosti i ne znam šta će se desiti kada sva ta pompa prođe. Što se Slobe tiče, on mi se ne sviđa kao čovek, prevrtljiv je, koristoljubiv, umišljen. Misli da je neka zvezda, a nije niko i ništa."

Kako ti se Kija dopada kao pevačica?

"Ministarke su sa Kijom mnogo popularnije nego sa Editom. Mnoge pevačice koje su bile u Zadruzi 1 sada su ljubomorne na Kiju."

Na koga misliš?

"Na Nadeždu."

Kakav ćeš biti sa Stanijom?

"Stanija se mene boji jer postoje stvari koje znamo samo ona, ja i još nekoliko momaka, to nikada nisam iskoristio protiv nje, što ne znači da neću. Stanija se svakom uvlači u dupe i uvek glumi žrtvu. Čuj Stanija žrtva?! Pa daj objasni mi kako jedna zečica koja prodaje svoje telo može da bude žrtva?! Ako bude pokušavala da me ponižava, onda ću je ja poniziti za ceo život. Napraviću joj pakao od života, da će se i rođenoj majci zgaditi."

Stanija Dobrojević

printscreen

Stanija Dobrojević, Foto: printscreen

Ali Stanija je zanimljiva narodu.

"Ona nema mozga, sve hvata na tu šatro finoću, kako je divna i jadna pošto je svi mrze. Ona u Zadrugu 2 ulazi samo zbog guzova i sisa, samo to i ima, a u glavi ništa nema. Samo su joj pare bitne. Ona će se tamo je*ati ko zečica."

PROČITAJTE JOŠ:

Zašto misliš da je Nadežda ljubomorna?

"Ma, Nadežda mi je gadna. Ona je luda devojka, njoj je džabe pričati bilo šta. Da je moja ćerka, ja bih je se stideo. Najgore je kad osoba laže samu sebe da je fina i poštena, a i sama zna da je to ogromna laž. Nit je fina, nit poštena."

Da li ćeš podržati Zoricu Marković?

"Ma, ja nju gotivim iako je lujka. Ali Zorica je već u godinama, koliko god da je iskusna, još jednu sezonu i gotova je. Ona nije uopšte naivna, guraće ona tamo, ali narod neće više da gleda babe u rijalitiju."

Pa nisi ni ti baš mlad?

"Ja u Zadrugu 2 ne ulazim da se takmičim nego da se dodvorim narodu. Ja sam tamo najlošije plaćen, dobijam neku crkavicu čisto da preživim. Ja ništa ovo ne volim, ali moram. Teško mi je bez porodice i njima bez mene. U mojoj kući se oduvek znalo ko je muško, a ko žensko. Mi smo vojska i zna se ko šta radi. Moja žena čuva kuću i troši pare. Ona je jedna školovana dama i zaslužuje sve beneficije."

A šta misliš o porodici Subotić?

"Aleksandra Subotić, Ljuba i ostali za mene su neshvatljivi. Ljubu znam najbolje, i mislim da nije normalna. U toj porodici vladaju bolesni odnosi. Oštro osuđujem celu tu priču."

Aleksandra Subotić i David Dragojević

printscreen

Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: printscreen

Jel podržavaš Miljanu što u rijaliti uvodi bebu?

"Ja ne mogu da skapiram ko je dozvolio da Miljana uđe sa sinom. Ona koristi to jadno dete zarad neke popularnosti i para i ugrožava bezbednost svog deteta. Ja znam da Socijalna služba može da uđe u rijaliti i da joj oduzme dete. Detetu je mesto kraj majke kod kuće. Ona može u zatvor zbog toga."

PROČITAJTE JOŠ:

Ajde, i tebe su prozivali da podvodiš devojke?

"Mlade devojke mene vole i ja njih volim, a čim popričam sa njima i izađem na piće, ja sam pedofil. Ma, to nema veze sa mozgom. Pogađa me kada čujem da sam pedofil, a nazivaju me i makroom, kriminalcem, siledžijom, nasilnikom."

Čekaj, otkud takve optužbe?

"Evo, na primer, te društvene mreže… Mene voli ta dečurlija od 15, 16, 18, 20 godina i ja se sa njima dopisujem i mene za to osuđuju. Ljudi misle da ja tu decu podvodim, što nije normalno. Ja kao javna ličnost imam prava da se družim sa njima. Ako neko dete koje ide u školu gleda Zadrugu i u meni vidi idola, ja mislim da njemu imponuje ako mu pošaljem poruku: "Ej zdravo, kako škola…" Neku finu reč… Izađeš sa njim na piće, kupiš mu sladoled… Ja mislim da je to dobro, i da tu nema ništa loše. Nebitno je da li ta osoba ima 15 ili 30 godina. Dabogda bilo mojoj ćerci sve što ja mislim i radim sa tim devojkama, eto."

Šta misliš o napadu na Dušicu Jakovljević?

"Mnogo mi je žao Dušice, ovo što joj se desilo nikako nije zaslužila. Iza zapaljenog džipa kriju se neke veće i strašnije stvari, ali nikako ja ne bih o tome pričao, niti se mešao u to. To su opasne i ozbiljne stvari i tu su nadležni organi da zaštite Dušicu i saznaju ko stoji iza toga. Ona je sada u strahu, njoj je zaista teško. To nije nimalo naivno i plašim se da o tome pričam. Ovo će na nju ostaviti teške posledice, imaće zauvek traumu."

Komentari (7)

Aleksandra

15.09.2018 16:31

Dosta više o tom PEDERU, zar nemate nešto bolje da pišete....

Tea

15.09.2018 16:31

Ti si bruka i sramota. Osusio si se od prostate! Muslim da se tebe stidi cela tvoja porodica! Odvratan si i nevaspitan a to ide iz kuce u kojoj si odgajan! Veliko fuj za ruznog Micu!

priznanje?

15.09.2018 17:30

Razmišljam: veoma moguće, da se "pravda" za neke stvari? mića kao pametan preduhitrio je Gavrića, koji je hteo to reći javno - pa možda savija priću o pedofiliji u lepu prićicu o dopisivanju sa decom, maloletnicima (....kako škola itd...)? On kaže IMA PRAVO - je li MORALNO da matori kontaktira sa maloletnicima? Možda mu bazen odgovara više od porodićnog letovanja na moru sa ženom baš vezano za to? Ko zna.....

matori i devojke

15.09.2018 17:37

ne znam šta mislit o njemu: hodajuća boleština, zlo...? Daleko od dobrog ćoveka, tako strašno pljuvati mlade devojke i ostale - to jedan mentalno sređen i zdrav ćovek NE RADI! Pa ni godinama se ne vuće i bruka po rijalitima, nema para. Ne ćudi me, da zagovara baš - kiju!

2 platni listi

15.09.2018 17:43

malo dobije honorar a malo plate kijevci? Mislim,da on itekako zna mnogo više o kiji i slobodanu, o trćkaranju po estradi, gola u spotu, ko joj "gura karieru".......jer od svih samo nju "štedi", providno.

Laki

15.09.2018 20:10

Kakva srceparajuca prica, usao si u rijaliti jer moras i najmanje si placen, pa gde je ta pevacka velicina u tebi zasto ne nastupas i ne zaradjujes vec krades Bogu dane brukas sebe i porodicu zasto ne priznas da si covek bez zanimanja i tako prezivljavas isto kao Vesna Rivas i Zorica Markovic

Maki

15.09.2018 22:23

Pržuljevo ležanje u garnituri sa mladim devojkama je degutantno, jer ih on njuška, pipka i stiska i kao - savetuje! A najbolje ga je opisao rijaliti kolega Bora Santana, objašnjavajući Cobetu i MC Damiru, ko je Lepi Mića - "On sve svima nudi da može, a ne može ništa!" Manipulator i prefrigani lažov, a to što se dopisuje sa mladim devojkama je odvratno!