Sloba Radanović
Alo!/ Nenad Vujanović
Sloba Radanović

Alo!/ Nenad Vujanović

Sloba Radanović, Foto: Alo!/ Nenad Vujanović

Pevač Slobodan Radanović, koji je imao višemesečnu vezu sa Lunom Đogani u prvoj sezoni "Zadruge", dok je još bio oženjen, smatra da nije pokazao nezahvalnost prema Luninim roditeljima koji su podržavali njihovu vezu.

Pročitajte još:

 

"Sa njima sam se video veče kada se Zadruga završila. Zahvalio sam im na svemu. Luna se nije zabavljala sa mojim roditeljima, kao što nisam ni ja sa njenim, tako da je moje mišljenje da oni treba da se drže po strani!", naglasio je Radanović uputivši im javni apel.

Luna Đogani se, pak, u "Zadruzi" kroz plač prisetila ljubavne veze sa Slobom, a od svega što se desilo najviše je povredilo što on nije zahvalan njenim roditeljima za podršku koju su im pružali tokom učešća u rijalitiju.

"Ja sam otišla za Zrenjanin da ispoštujem te ljude koji su bili tu za nas, koji su mi poslali tortu za rođendan. Sela sam u auto i htela sam da umrem koliko mi je bilo teško, išla sam u kuću u kojoj se on rodio! On se nikad nije udostojio da mi pruži ruku, mojoj mami, mojoj tati, nikome! Čak je i komentarisao "tvoja majka se stalno svađa". Pa, alo, ona se svađala zbog tebe, bre!", ljutito je rekla Luna.

 

 

Komentari (8)

??????

08.10.2018 09:41

Niko nije trazio da se Anabela svadja zbog Slobodana. Nije on ni malouman ni malodoban pa da mu treba drveni advokat. To je Anabela radila zbog sebe da bi skrenula paznju medija na sebe jer, po njoj je odavno popadala prasina zaborava.

m

08.10.2018 10:05

@?????? - Valjda ti je sada jasno s kojim s olosima imao posla? Besposlicari, narkomani i alkoholicari! Trebala im je zrtva! Dobro si se na vreme spasio, ali s obzirom na tvoj moral nisi ni ti mnogo bolji!

Boro

08.10.2018 15:20

@?????? - Vise objavljeno Anabelinih slika nego svih roditelja zadrugara ukupno iz obe Zadruge. Reklamira se preko cerke Lune pa makar joj unistila buducnost.

Siniša

08.10.2018 09:57

Sloba je potpuno u pravu. Gagi a posebno Anabela traba da su mnogo, mnogo diskretniji kad je ljubavni život njihove ćerke u pitanju. Veza bi im možda i uspela da nije bilo Anabele. Suviše se eksponirala i opteretila ćerkinu vezu. Luna je još mlada i ovo dvoje su joj pružili jedno nesretno detinjstvo a traume su još uvek prisutne. Zato Luna ne uspeva još da razume gde je njenim roditeljima mesto. Ima strah za njih.

Laki

08.10.2018 12:16

O kojoj to ljubavi prica Lunjara, pokusava da opstane u rijalitiju sa tom pricom jer je ne zanimljiva, bezlicna, i vrti istu pricu ko pokvarena ploca

Dina

08.10.2018 15:35

@Laki - Ne balavi. Devojka jevrh. Iskrena i čista. govori o realosti koja s desila u Zadruzi. Lepa,visoka,zgodna možeda bude s kim pčoželi. Medjutim,, ona mlada verovalaje slepo i zalubila se.Sloba je dobar čovek, nije s ni on folirao, bilo je iskreno i sa njegove strane.Voleo je više od sgo živorta.Medjutim ritisak koi su imali sticjem okonosti,od svih,novinara,zadrugara itd.itd. doprineo je da se njihov veza poljulja zadnjih mesec dana ri kraju.Luna je bila jako ovredjena,a i on je imao osnov za to.

Dule

08.10.2018 15:22

Luna se celo leto provodila sa drugim muskarcima. Letovanja, Grcko more, Abu Dabi.... Sada zeli da se vrati Slobi. Ne moze bez muskaraca.

Viktor

08.10.2018 15:51

Upravo tako. Njeni roditelji i treba d abudu po strani, Ne treba da se petljaju i daju bilo kakve izjave za medije idr. Medjutim, od tebe očekujemo kao džentlmena da malo više poštovanja pokažeš prema Luni, odnosno devojci koju si voleo. Ona to zaslužuje.ne bitno je da li ćete biti,jeste ili niste zajedno i skim ste, te obostrane jake emocije zaslužuju to.Ako imaš amneziju, date podsetio: bila je SUNCE ljubavi, tvoje, ne moje.