Sloba Radanović
Alo!/Nenad Vujanović
Sloba Radanović

Screenshoot Instagram

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Instagram

Tamara je inače ćerka vlasnika jednog hotela u Banjaicu, a bivšeg zadrugara je oduševila ponašanjem i vrlo brzo postali su par. Sloba se od nove devojke ne odvaja, a često putuje kod nje.

Sloba je nedavno uslikan sa Tamarom, kada je doputovao u Banja Luku. Nakon kafice u prestoničkom kafiću, Sloba i Tamara su se provodili u klubu, a onda je u jednom momentu počela Kijina pesma. Sloba je opušteno ćaskao dok je u pozadini išla Kijina pesma. Očigledno da nigde ne može da pobegne od bivše žene.

Sloba Radanović

Screenshoot Instagram

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Instagram

Komentari (5)

Oxi

21.09.2018 14:36

Sta je po obrazovanju, cime se bavi, nije joj valjda jedini kvalitet to sto je kcerka bogatog oca. Neka je nas'o novu devojku, samo da se vise skrene paznja sa tih Kije i Lune koje su zbog Slobe dobile paznju koju nicim ne zasluzuju, u Srbiji ima na hiljade kvalitetnijih devojaka i zena od njih dve...

ja

21.09.2018 15:53

@Oxi - Pomešali ste babe i žabe ! Jednom lopov, uvek lopov ! Jednom preljubnik, uvek preljubnik ! Dzabe mu i glas i stas kad je beskonačna nula kao čovek !!!

JA*

21.09.2018 14:48

Vec je monotono citati svaki dan , te sa ovom je,te sa onom.....covek je konacno slobodan Slobodan :) i moze da bude sa kim god hoce . Drugo, posao mu je takav da se stalno vrte devojke oko njega ....nije monah , sada barem mozei treba da uziva.... !!!!

Ja

21.09.2018 15:49

@JA* - Uživao je i u Zadruzi 1, kada je varao suprugu pred celim Balkanom ! Uništio je dve žene i sada mu se treba us*ati i u ljubavni život i u karijeru ! Balvančina i to najdeblja !

pera

21.09.2018 16:54

Laže Sloba. Sve je laž kod njega.