Luna Đogani i Slobodan Radanović
E-Stock/Ivan Dobričić
Luna Đogani i Slobodan Radanović

E-Stock/Ivan Dobričić

Luna Đogani i Slobodan Radanović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Naime, Radanović se tokom žurke maksimalno trudio da bude profesionalan. Luna je zbog njegove hladnokrvnosti briznula u plač, jer je očekivala da će se drugačije poneti prema njoj i da će se konačno probuditi neke stare emocije.

Sloba Radanović

Nenad Vujanović/Alo!

Sloba Radanović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Međutim, ona je pred svim zadrugarima u toku emisije ispričala kako je ona prva prišla da ga pozdravi, ali da je izbegla njegov pokušaj da je zagrli, pa mu je iz poštovanja pružila samo ruku.

Luna

printscreen

Luna , Foto: printscreen

Izrevoltiran njenim komentarom, Radanović je postavio snimak samog susreta njega i njegove bivše devojke. Razni smajliji koje je nalepio na snimak, navelo je publike da na različite načine protumače to šta je "pisac hteo da poruči".

Pevač je nakon izvesnog vremena uklonio snimak sa svog profila, a razlozi za to još nisu poznati.

Sloba Radanović

printscreen

Sloba Radanović, Foto: printscreen

Komentari (6)

milosevic

22.11.2018 11:41

Hteo je da dokaze kako Lunjara po obicaju laze!!!!

Lela

22.11.2018 12:41

@milosevic - Ne bih ja to tako nazvala. Luni se priviđa ono što ona silno želi da vidi odnosno ono što silno priželjkuje, a realno se nije desilo. Ona to tako vidi. Nije to laž. To je posebno stanje svesti. To treba razumeti i ne treba joj zameriti. To je samo dokaz da su čežnja i patnja na njenoj strani još uvek veliki. Svako u životu doživi jednu ovakvu ljubav. kao njenu. A ako je ne doživi-kao da nije ni živeo. Svaka njena naredna ljubav će biti mnogo racionalnija ali sa ovom će umreti. Makar za 100 god.

??????

22.11.2018 19:02

@milosevic - Lela , ne lupaj . Hoce devojka ozenjenog coveka za sebe i da se sexa sa njim u blizini njegove zene . To je amoralno , zivotinjski, necuvilizacijsku. Ako nagone ne mozes da kontrolises , onda se ne razlukujes od zivotinja.

Radmila

23.11.2018 10:27

@milosevic - Ja ne znam sta vi gledate ili vam je prevelika mrznja poremetila i vid. Sloba laze jer ova slika je sa popcetka zurke.. Luna je prisla da se pozdravi. Lepo je stajala i cekala da dodje na red da mu pruzi ruku. Istina je da je Sloba prisao pre nego sto je krenuo sa zurke pruzio ruku rekao "cao". To je njihova komunikacija za celo vece. Uzasno je to sto vi kojima ona nista nazao nije uradila nosite u sebi toliku mrznju. Jedina istina je Ona je iskoriscena od dva prevaranta.

Za 6x pčeicu

23.11.2018 11:24

@milosevic - "Oženjen" čovek - kao momak živi. Kog bre oženjenog čoveka? Koja bre žena? Ako misliš na ona dva prevaranta iz Zrenjanina - pa ja ti želim jedan isti takav cimerski brak da imaš kao i oni. Bez sadržaja. A sa papirom na kome piše "BRAK" se pokrij. Inače sa takvim papirom možeš i nešto drugo uraditi. Oženjen čovek nikad ne ulazi u druge veze dok se ne razvede. Još manje izjavljuje da je on "svoju prvu nagradu osvojio" govoreći o drugoj ženi a ne vlastitoj.

nedjo

22.11.2018 12:09

retko besmisleni ljudi