Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Nova sezona rijalitija Zadruga počela je poprilično žestoko.

Iako se zadrugari tek upoznaju, i zbližavaju, prve svađe i nesuglasice su već počele.  Nakon što je fizer Stefan Ašijan napustio Belu kuću, on je za vođu odabrao Olju Bajrami. 

Pročitajte još:

Sinoć je ona odabrala dve potrčka.

Olja je odlučila da to budu Mirela Barudžić i Aleksa Savić.

- Mirela je rekla da se oseća loše i da želi kući, a za Aleksu nemam objašnjenje, tj. svi su rekli da se nije snašao i želim da se podigne i to je to - obrazložila je Olja.

Međutim, odlukom Velikog šefa najluksuznije imanje napustili su sinoć Mirela Barudžić i Nikola Bogdanović poznatiji kao Kole, a ova odluka im nimalo lako nije pala.

Kole i Mirela su gostovali u emisiji kod Dušice Jakovljević i razgovarali o njihovom učešću u projektu "Zadruzi 2" kao i razočaranju što više nisu zadrugari koje kamere Zadruge pomno prate.

- Normalno da sam razočaran - rekao je Kole.

- Možda je bilo presudno što ja nisam htela da šetam u kupaćem kostimu. Blam me je kad su oko mene stariji ljudi da budem u kupaćem kostimu - rekla je Mirela.

Pročitajte još:

 

Sada već bivši zadrugari, razgovarali su sa novinarima i Dušicom o izboru za mis, a Mirela je kao najviše razočaranu zadrugarku zbog ovog takmičenja navela Staniju Dobrojević.

- Po mom mišljenju Stanija je bila toliko samouverena da će biti prva. Toliko se video da se razočarala što nije pobedila - rekla je Mirela.

- Svi će sada da bace pik na Vladimira jer ga je publika izabrala za mistera - rekao je Kole.