David i Aleksandra
Printscreen
David i Aleksandra

Printscreen

David i Aleksandra, Foto: Printscreen

Aleksandra Subotić poslednjih nekoliko godina ide iz jednog rijalitije u drugi, a za to vreme o njenoj ćerki, koju je dobila iz veze sa Aleksandrom Čabarkapom, brinuli su članovi porodice. Sada, kada je Aleksandra sa verenikom Davidom Dragojevićem ušla u "Zadrugu", devojčicu nije ostavila kod svojih roditelja, nego kod svekrve.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako u početku nije volela Aleksandru, Biljana Dragojević kaže da su sada u dobrom odnosu.

"Pre nego što je ušao u "Parove" privukla mu je pažnju Aleksandra Subotić i ja sam mu rekla: gde baš ona, sine. Odvraćala sam ga. Sve mi je oko nje bilo degutantno i plašilo me da s takvom osobom moj dobri sin ima posla. Vremenom, kako sam je upoznavala, shvatala sam da je ona bila dete prepušteno samo sebi. Majka joj bila ko zna gde, a otac u zatvoru. Nije imao ko da je usmerava. Onda je mlada dobila dete sa tim Čabarkapom i zaklinjala mi se da u životu sa njim ne bi bila da je znala da njena majka Ljuba ima nešto sa njim. Rekla mi je da ih nikad nije videla da su se poljubili. A Čabarkapa, koji je inače takav kakav je, iskoristio je Aleksandrinu mladost i svetio se njenom ocu preko nje i njene majke", kaže Biljana, koja sada brine o maloj Magdaleni.

Biljana Dragojević

printscreen/youtube

Biljana Dragojević , Foto: printscreen/youtube

"Aleksandra i Magdalena su prijavljene na našoj adresi i zato ne bi trebalo da bude problema što je dete kod mene, a ne znam ni kome bi to moglo da smeta. Upisala sam je u vrtić, gde boravi dok ja radim u mom salonu lepote. Nakon toga bavim se njom kao da je moje unuče. Ne vidim da bi u ovakvim prilikama neko drugi to mogao da radi. Karađorđe zove svakog dana i raspituje se šta radi dete, a povremeno je i uzima i vodi u Kaluđericu kod sebe kući. Njih dvoje imaju posebnu vezu i jako se vole."

Međutim, Biljana je očajna što su njen mlađi sin Dejan i snajka Dalila Mujkić, takođe rijaliti zvezde, prekinuli komunikaciju sa celom porodicom.

Komentari (1)

srećna majka dvojice sinova

24.09.2018 11:31

Pa sad će da se drugi sin zove Mustafa Mujkić.