Stanija Dobrojević
Printscreen
Stanija Dobrojević

Printscreen

Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen

Starleta Stanija Dobrojević je učesnica "Zadruge 2". Ona je tokom večeri sedela u dvorište sa Nikolom Bokunom, Radetom Vasićem i Slobodanom Batijarevićem i ispričala im sve o svom detinjstvu.

- Ja sam rođena u Hrvatskoj, 1995. sam u ratu izgubila oca. Posle toga sam otišla u Banjaluku, menjali smo dosta mesta. Ruma je bila 13. mesto gde smo se naselili. Dve godine nismo znali šta je sa mojim ocem, da li je živ ili nije. Moj teča je bio zarobljen u Splitu. Tetka je pokušavala da sazna, pošto su njih dvojica bili zajedno. Dolazili su razni ljudi sa pričom da se utopio, da je našao ženu i decu. Posle dve godine smo dobili informaciju sa dokazima da je ubijen. Mi smo bukvalno u jednom danu izgubili sve. Zapalili su nam kuću, bacili bombu na auto, tata nestao. Mama haos, samo nas dvoje malo dece. Tata je imao pet sestara, one su dobrostojeće. One su nam finansijski pomogle da se stacioniramo, platile nam stan, to je najteži deo mog života - pričala je Stanija i dodala da je u agoniji živela 10 godina.

Zadrugari su bili vidno iznenađeni onim što su čuli. 

Komentari (2)

JA*

20.09.2018 09:14

Prvi put ???? .....101 put !!!!

Laki

20.09.2018 11:33

Hiljadu puta ponovljena prica i svaki put drugacija, i po cemu je njena prica tuznija i drugacija od hiljadu prica sa tih prostora,mozda zato jer je starleta ,zena bez zanimanja pa vi da joj dignete cenu