Lepi Mića
Screenshoot Youtube
Lepi Mića

Screenshoot Youtube

Lepi Mića, Foto: Screenshoot Youtube

Nakon specijalne emisije ''Zadruga- Naših pet minuta'' i proglašenja pobednika večeri, zadrugari su iskoristili vreme da komentarišu da li je pobednička ekipa zaista zaslužila pobedu ili je reč o glasanju armije fanova za Lunu Đogani, koja je bila deo te grupe.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Lepi Mića je iznervirano tvrdio da narod ne glasa za kvalitet nastupa, već sa svoje favorite i naveo da se više neće truditi kada su u pitanju emisije sličnog karaktera.

"Zerina tebe ne voli, Luna tebe ne voli. Boli tebe ku*ac. Ovo što narod radi je smešna priča, ko je za njih glasao. Više nije bitno šta se radi i izvede, već ko je u ekipi. To odlučuje, zato više neću da spremam ništa više. Samo može da pobedi grupa gde je neki jak rijaliti igrač, za kojeg će da glasaju. Naš nastup je bio bolji od njihovog", pričao je Mića dok su ga Stanija, Marijana i Dean slušali i odobravali sve što priča.

ŠTA JE MIĆA JOŠ PORUČIO POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD:

 

Komentari (1)

MIRKO

15.09.2018 17:31

BRAVO,MICO, TO SU DJOGAJI BACILI SA SVIH STRANA NA GLASANJE DO IZNEMOGLOSTI JOS I LUNJARA I ADEM U ISTOJ GRUPI. A MOZDA JE LUNJARA UGOVOROM OBEZBEDILA DA POBEDI U SVAKOJ IGRI, JER OVO SINOC JE BILA NAJGORA GRUPA.