Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Luna Đogani je u poslednje vreme vrlo nervozna, a kada joj je Damiro MC pomenuo jedno ime nastao je opšti haos.

Naime, njena najveća bol je očigledno njena majka. Kako je MC Damiro pomenuo Anabelu, tako je Luna skočila i gađala ga flašom.

Sve je počelo kao bezazleno provociranje.

"Da me ostaviš na miru jer preko mene nećeš dobiti nikakvu reklamu", vikala je Luna, a zadrugari su je sprečavali da mu priđe kako ne bi došlo do incidenta.

Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

"Već sam to dobio. Ko Anebela, ima boga, ima boga", provocirao je Damir, a pri samom spomenu majčinog imena, Đoganijeva je pobesnela i gađala ga flašom.

"Ti spominješ moju mamu, pi.ka ti materina. Ne spominj mi mamu. Stoko jedna, ništa ti nisam uradila. Ide zamnom i maltretira me sve vreme. Glavu ću ti polomiti pa nek me izbace", plakala je Luna dok su je ostali tešili.

Njen brat Adam Đogani sve vreme je bio uz nju, pokušao je i da spreči incident ali nije uspeo. Obezbeđenje je odmah reagovalo, a Luna nije mogla da se smiri. Sama pomen imena njene majke za Lunu je veoma bolna tema.

Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

 Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Komentari (4)

miki

19.09.2018 11:23

Lunjara SODOMA i GOMORA!

??????

19.09.2018 11:31

Njene bolne teme su: mama , ex decko....i onda sledi histerisanje , jecanje , prostacki recnik. Dakle, nista novo. Nije pokazala ni da je drugacija.

branko1

19.09.2018 12:03

Pominjanje imena njene"majke"i treba da joj bude bolno I neprijatno.A tek ako pomeneš I oca reakcija ti pokazuje stanje u toj ološkoj familiji I opravdava njeno prostačko ponašanje

Nije svejedno

19.09.2018 15:13

Kad je ,,presveta majka" Razija aplaudirala Kijinom slomu i smrti oca to nije strasno, a kad lunjari neko kaze ono sto je lunja priznala to je ,,STRASNO".