Zerina Hećo
Printscreen Youtube
Zerina Hećo

Printscreen Youtube

Zerina Hećo, Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je u rijaliti "Zadruga" ušla sa tadašnjim dečkom Banetom Čolakom, ali njihova veza se posle burnih svađa okončala u ovom rijalitiju. Pre neki dan je Aleksandra Subotić otkrila da je Zerina žrtva silovanja zbog čega je preživela težak nervni slom, od čega se i dalje nije oporavila.

Međutim, ono čime se Zerina ponosi i zbog koga se trudi da zaradi novac u rijalitiju jeste njena ćerka Sarah.

Zerina je ćerku dobila u braku sa Rusmirom Hećom.

Njen bivši suprug nije poznat javnosti, a svi koji ga znaju tvrde da njihova ćerkica neverovatno liči na oca. Evo kako izgleda njen bivši muž:

Rusmir Hećo

Printscreen Facebook

Rusmir Hećo, Foto: Printscreen Facebook

Komentari (4)

dejov mali

11.12.2018 17:16

pa isti Colak, a deluje miran i normalan decko ali njoj to ocigledno ne pase.

Marinela

11.12.2018 17:21

Zerina je glumica, nemojte zaboraviti! Žena je, u dogovoru sa nadrilekarom, Azarićem, odglumila egzorcizam i isterivanje demona, sa bacakanjem i padanjem u nesvest, dogovorila sa svojim dečkom-makroom Sukijem Keserovićem, direktno javljanje u emisiju i uveseljavanje gledalaca, naskakala na Nikolu Lakića i glumila fatalnu zaljubljenost, te sumnjam u sve što kaže i radi. Laž, laž, laž...

Marko

11.12.2018 17:22

A sta je sa glumice Zerine, koja je glavni akter tuce? Nju niko ne pominje. Njenog prenemaganja i friske je svima preko glave. Zna dobro sta je juce uradila i zato se baca po stolu i glumi zrtvu da bi izbjegla kaznu.

boba

11.12.2018 21:34

Veoma lep decko!