Aleksandra Subotić
Screenshoot Instagram
Aleksandra Subotić

Screenshoot Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram

Pre nego što je upoznala Davida Dragojevića u "Parovima 5", Aleksandra Subotić viđala se u isto vreme sa dvojicom muškaraca iz Turske, kod kojih je često odlazila i ostajala po nekoliko dana.

PROČITAJTE JOŠ:

Druženje Aleksandre sa Turcima odvijalo se neposredno pre nego što je ona s majkom Ljubom Pantović ušla u rijaliti u kojem se smuvala sa sadašnjim dečkom, sa kojim se trenutno nalazi u "Zadruzi". Naši izvori pričaju da je to Subotićkino viđanje sa Turcima potrajalo oko godinu dana.

"Dvojica muškaraca, starosti između 30 i 40 godina, povremeno su dolazila u Beograd, ljudi su viđali Aleksandru s njima kako sedi u kafićima. Odlazila je i ona kod njih na po nekoliko dana, govorila je da tamo ima "radne vikende" kao foto-model. Ja ne znam šta je od toga istina, nije me ni zanimalo preterano. Tada je već bila punoletna, mogla je da radi šta je htela", izjavio je sagovornik.

Aleksandra Subotić

Printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

Ove priče potvrdila je i starleta iz Kaluđerice, mada je u prvi mah bila zatečena i zaprepašćena pitanjima. Po njenom izrazu lica, izgleda da je ova tema nešto što je ona želela po svaku cenu da sakrije.

PROČITAJTE JOŠ:

"Kojim Turcima? Ne znam o čemu pričate", pokušala je Subotićeva da negira svoje "druženje" sa Turcima, a kada smo joj predočili da znamo sve detalje o tome, čak i njihova imena, zanimanje i sve ostalo, pristala je da nam ispriča o čemu je reč.

"Jesam se viđala s njima. Moj život je moja stvar! Možda je to bila neka poslovna saradnja između nas, otkud vi znate", besno nam je poručila ona.

Kakve to radne kvalitete i veštine poseduje Subotićeva, pitanje je koje se samo nametnulo. Nevešto objašnjava da je poznata kao osoba koja je predana poslu i da su to i drugi prepoznali, mada nam nije objasnila o kakvoj profesiji je reč.

"Pa, ja sam lepa žena. Turci vole lepe žene. Imala sam neke planove tada, ja sam profesionalna kada je reč o poslu, oni to cene, svi to cene. Uostalom, to je bilo davno, ko se još toga seća", kaže starleta

Komentari (10)

Maki

14.09.2018 23:52

Džesika Rebit, kako sama sebe naziva ova kaludjerička sponzoruša,sinoć je, pijana, toliko naskakivala na sirotog Davida, moleći ga za seks, da je bilo više nego degutantno gledati... Jasno je, da hoće da smota ovog manekenčića i stvarno zatrudni sa njime, da bi se, preko deteta, osigurala, ali to je već vidjena fora i ne pali! Ali, koliko je samo jadna i bedna, iz nje viri očaj (i celulit, naravno)...

propast

15.09.2018 03:46

@Maki - pošto je radila esteske poteze, ugradila peticugrudi, mogla bi ovoga puta mnogo više da zaradi ....

danilo adzovic

15.09.2018 04:10

@Maki - Nije mi jasno sto ce joj oniliko velike cuce.Ili david voli velike cuce a to ce biti javerovatnije.Sve iste isti kalup u nje srpske samohrane majke diskrecije Mace itd.

??????

15.09.2018 06:46

Ovde treba varakina da se sve dobro dezinfikuje .

ludi milojko

15.09.2018 07:40

da mi plati zlatom nebi je puko, ipak sam na cijeni za razliku od nje

danker

15.09.2018 10:04

@ludi milojko - e bre Milojko ti si stvarno lud nećeš Kiu nećeš Aleksandru držiš do sebe i poštenja a vreme ti prolazi,

kaludjerica crew

15.09.2018 07:44

Sve su one profesionalne u svom poslu, i suvisno je nametati pitanje, koji je to posao, od davnij dana lepe devojke koje nisu nigde radile, a imale prihod znalo se kojim poslom se bave, neke zvanicno , neke tajno...turci vole nase meso, tako da verujem da mala iz djice je imala kebaba pune ruke

Pitajte Čolaka

15.09.2018 08:24

Ona je sama pričala u Parovima o tome,Čolak može da potvrdi, jednu noć posle lajva je pričala o biznismenima njemu i Okuki.Jednom je došla u trenerci na ručak,poslali su je sa parama da se sredi za večeru od glave do pete,cipele,torbica ,haljina,i na kraju frizura,išla sa njima na večeru,pičala je sa takvim oduševljenjem,ovo dvoje slušali u neverici,možda negde ima snimak na Yt.

DEJAN

15.09.2018 08:42

STO VISE OVAKVIH TO BOLJE...ONE SU AMBASADORI RADE NA ZBLIZAVANJU NARODA...