Luna i Sloba
Screenshoot Youtube
Luna i Sloba

Screenshoot Youtube

Luna i Sloba, Foto: Screenshoot Youtube

Pročitajte još:

 

- Luna se nekoliko puta žalila da joj kasni menstruacija, pa to niko više nije ozbiljno shvatao, ali je u jednom trenutku rekla da joj je strašno muka tokom dana i da se budi sa mučninama, mada ni sama nije sumnjala da je u drugom stanju jer je često imala zdravstvenih problema - priča izvor.

- Preživela je mnogo stresova tokom poslednjih 20 dana rijalitija, tako da nije ni pazila o sebi, ali kada je izašla iz "Zadruge", mučnine nisu prestajale, a pritom joj je i menstruacija i dalje kasnila. Jednog jutra je osetila jake bolove u predelu abdomena i imala je obilno krvarenje. Zvala je prijateljicu i hitno otišla na pregoled, gde je ustanovljeno da je imala spontani pobačaj. Luna nije ni znala da je trudna, bio je to veliki šok za nju, a potom je briznula u plač kada je shvatila da je izgubila Slobino dete - tvrdi izvor za "Rijaliti".

Komentari (8)

Istina

09.10.2018 00:58

Sve u svemu, niko ne zna šta je prava istina.

dada

09.10.2018 07:37

E sto je vest!Vazna stvar-njih to ne zanima ko lanski sneg.Tu nema pameti ni do podne.Koja je to debilana I ko su ti ljudi?Ja gledam I cudom se cudim gde ih skupiste na jednu gomilu?Dno dna.

miki

09.10.2018 08:37

Glupost, pa Djogaji i sada kao pijavice ne ostavljaju Slobu na miru, a sto bi tek bilo da je to istina !

Nale

09.10.2018 09:31

Cime se Luna i Anabela sluze? Dokle vise lazi,spletke? STRASNO je sta Luna moze sve da iskonstruise u svojoj glavi da povredi i Slobu i Kiju. BOLESNO!!!

dodo

09.10.2018 11:48

@Nale - Djogaji izumiru za dva dana ako ne spomenu Kiju i Slobu! Teski bolesnici!

Oxi

09.10.2018 10:51

Slobo da je hteo da bude da Lundjarom, on bi sa njom bio jos pre Zadruge i ne bi zenio Kristinu Kockar. Lunjdara se nekom muskarcu moze desiti samo ako je ogradjen zicom i nema gde da od nje pobegne...

Ajde Slobo vodi to kući svojoj

09.10.2018 12:29

Bez brige. Napraviće Slobo novo. Sad je slobodan ko ptica, otarasio se zvečarke koja će otrov da pogubi onog momenta kad se Slobo ponovo oženi i dobije decu. I majka Draginja će se radovati da dobije unuče i to od snajke s kojom može kafu popiti i lepu reč dobiti.