Gagi Đogani
Screenshoot
Mirko Gavrić

Printscreen

Mirko Gavrić, Foto: Printscreen

Muzički producent Mirko Gavrić napustio je "Zadrugu" nakon sukoba sa bivšom prijateljicom Miljanom Kulić, koja ga je brutalno napala tokom proslave svog rođendana.

Pročitajte još:

Kada je Miljana optužila Mirka da je zadrugarima pričao da je zaljubljena u njega i da je zbog toga Luna 2, Đoganijeva je stala u odbranu prijatelja, pa se čak i fizički obračunala sa njom. Opšta svađa se završila onog trenutka kada je Mirko izašao iz "Zadruge", a Gagi Đogani, Lunin tata, objašnjava zbog čega ga je taj gest razočarao i zašto smatra da se muzički producent ogrešio o njegovu ćerku.

- Ne dopada mi se što Luna reaguje ovako burno kada joj pomenu majku. Miljana je i mene spominjala, ali ne treba da skače da se tuče svaki put kada neko spomene njene roditelje i članove familije. To smo joj svi rekli pre ulaska, ali izgleda da joj je teško da kontroliše emocije, jer je još puna naboja iz prve sezone "Zadruge" - kaže na početku razgovora za "Alo!" Gagi i otkriva zbog čega ne može da opravda postupke nekadašnjeg prijatelja Mirka Gavrića. 

Luna Đogani

Alo!/ Dejan Briza

Luna Đogani, Foto: Alo!/ Dejan Briza

- Mirko me je razočarao, ostavio je Lunu na cedilu, jer ispada da je samo podigao dva prsta i rekao: "Idem ja." Nju je pogodila Miljanina i Mirkova svađa i osetila je potrebu da stane uz njega i da ga odbrani od napada. I to je radila nebrojeno puta, dok je on ostajao nem kada su nju napadali. Kada je Luna imala rasprave sa Stanijom, Mirko je nije branio ni tada, niti u bilo kojoj drugoj situaciji. On je sebičan i nije prijatelj, gleda samo svoje du*e i razočarao me je, a Luna se pokazala kao bolji prijatelj. Nije fer što je izašao tek tako i što je Lunu ostavio na cedilu. Treba da ga bude sramota, jer se nije poneo kao muškarac - kaže popularni denser i objašnjava šta se desilo.

Miljana Kulić, Marija Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Marija Kulić, Foto: Printscreen

- Miljana je toliko laži iznela, ne samo za Lunu i Mirka, ali to je Miljana, žena koja je udarila i rođenu majku u rijalitiju. Šta drugo da kažem? Ne znam šta se dešava u njenoj glavi, ali jedino znam da sam sa Lunom bio u Nišu u poseti Kulićima. Luna me je zamolila da je odvezem jer je želela da vidi Miljanu i bebu i da odnese poklon. Sećam se da sam tada pričao sa Marijom i upozorio sam je na ovakve stvari - priča Gagi i dodaje:

 - Rekao sam joj: "Ako se desi problem između Miljane i Lune, bilo bi dobro da odreaguješ i pokušaš da smiriš situaciju." Ona mi je rekla da će to da uradi, ali da će morati da bude objektivna, što u principu i jeste. Verujem da će se ova situacija stišati, ali sumnjam da će Miljanin i Lunin odnos ostati isti - kaže Gagi i otkriva da ga je iznenadila podrška koju je njegova ćerka dobila od pojedinih zadrugara. 

- Zerina mi je otkriće, jer je moj prvi utisak o njoj bio da je nadmena, a ni nakraj pameti mi nije bilo da će ona prva stati uz Lunu. Zerina ima mu*a i hrabrosti da kaže šta misli i da sve to uradi javno, u lice. Mirko je trebalo da bude kao Zerina i navijam za nju da nastavi da se bori. Takođe, od brata ima podršku, što je normalno. Adam i Luna su odrasli zajedno, veoma su vezani i bojim se da ne nasrne na nekoga zbog nje - kaže Gagi i objašnjava zbog čega se Stanija od starta zakačila na Lunu. 

Luna Đogani i Stanija Dobrojević

Screenshoot

Luna Đogani i Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot

- Stanija se plaši Lune, jer kada je ušla u "Zadrugu", shvatila je koliko je Luna jaka. Nema tu priče o tome da će joj Luna ukrasti Vladimira, Stanija se samo oseća ugroženom - kaže za kraj Gagi.

Komentari (2)

Lol

27.09.2018 16:00

Cuj ovog, pa nije Mirko bebisiter Lunjari. Naravno da ce covek prevashodno da gleda sebe i ponasa se onako kako misli da je najbolje za njega, a ne za Lunjaru. Da si vaspitao dete kako treba, osposobio ga za samostalan zivot, nebi joj trebale dadilje po rijalitijima. Ona bre ne moze sama kosu da opere nego izlazi kod frizera svaki dan, a kamoli da brine o sebi.

Maki

27.09.2018 16:33

Što jes - jes, Gagi je oduvek, godinama, bio protiv "lažnog" prijateljstva izmedju Gavrića, njegovog "gej" društvanceta (kako je govorio) i njegove tadašnje žene, Anabele, jer je, bio posmatrač i uočio da to društvance loše utiče na povodljivu i lakovernu drama-quenn Anabelu. Svadjao se sa ženom zbog njih, jer je video ono što ona nije - lažno prijateljstvo. Zato su se i razveli, valjda će i sada Anabela shvatiti da to prijateljstvo nije bilo iskreno.