Miljana sa bebom
Printscreen
Miljana sa bebom

Printscreen

Miljana sa bebom, Foto: Printscreen

Miljana Kulić je iznela gotovo čitavu trudnoću u prvoj sezoni konkurentske "Zadruge", a sada je odlučila da zajedno sa malim Željkom uđe i u drugu sezonu šoua u Šimanovcima.

Posle nekoliko dana od početka rijalitija "Zadruga 2" mali Željko je prvi put prikazan u prenosu iz Šimanovaca.

On se nalazi u posebnoj prostoriji, odvojenoj od ostalih učesnika. Pored Miljane i njene majke Marije Kulić, na Željka pazi i dadilja.

Miljana sa bebom

Printscreen

Miljana sa bebom, Foto: Printscreen

Danas, kada je Željko prvi put prikazan u rijalitiju, Miljana je sedela sa Lunom Đogani i Savom Perovićem pored bazena, a onda se on probudio i snažno zaplakao. Brižna mama je skočila na njegov glas i krenula da ga kupa.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Komentari (6)

Posmatrač

09.09.2018 20:05

"Mama,kada cemo da ga kupamo..." A dadilja hrani,nosi,ljulja,umiruje...kladim se da ga je dadilja na kraju i okupala.Meni su to najlepše uspomene kada sam imala malu decu...kupanje,povijanje...uspavljivanje.To se pamti. Ludim od toga koliko kakvim pojava je dato na važnosti i dobijaju novac za to.Ali se nadam da ce izači na videlo koliko je bas briga za dete i koliko je on samo imstrument u njenim rukama.Pa,možda padne i razgovor sa socijalnim...

ja

09.09.2018 20:35

@Posmatrač - Ziva istina

cica

10.09.2018 07:20

@Posmatrač - Ne mogu da verujem da je beba dospela u rijaliti? Gde je tu reakcija institucija i drustva, kad vec izostaje roditeljska neodgovornost?

Mikyca

10.09.2018 13:14

@Posmatrač - Ja koliko se razumijem u decu a troje sam rodila i sa svojim muzem odhranila,da kada dete place ,je znak ,da je gladan ,mozda zedan,ili ga nesto zulja,Ha Ha Ha,ili ga nesto boli,a mozda je i zeljan majcine ljubavi kad vec oca nema,Ali da dete place da bi se kupalo,to jos nisam znala,Ali i Miljana nas moze nesto nauciti

makybg

09.09.2018 20:27

cuj..brizna mama

boba

09.09.2018 20:51

da je brizna majka ne bi bebu vucarala po rijalitima.