Stanija i Vladimir
Printscreen
Stanija i Vladimir

Printscreen

Stanija i Vladimir, Foto: Printscreen

Rijaliti učesnici Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović najviše vremena provode zajedno, a varnice između njih iz dana u dan su sve su primetnije.

PROČITAJTE JOŠ:

Stanija i Vladimir priznali su da gaje osećanja jedno prema drugom, a Tomović je prethodne noći jasno pokazao svoje namere prema Dobrojevićevoj kada ju je ušuškao pred spavanje.

Vladimir je postupio kao pravi džentlmen, pa je Staniji poželeo laku noć tako što ju je grlio i ljubio u obraz.

Dobrevićevoj prija pažnja koju joj pruža Vladimir, a te večeri nakon što ju je ušuškao, Stanija je zaspala sa osmehom na licu.

Podsećamo, Stanija i Vladimjir priznali su da gaje osećanja jedno prema drugom, ali da bi njihovo prijateljstvo preraslo u nešto više sačekaće da se sve spontano desi.

Ipak, čini se da se stvari odvijaju mnogo brže nego što su njih dvoje planirali.

Pogledajte kako je izgledalo njihovo sinoćnje druženje:

Komentari (4)

Deki.

17.09.2018 15:08

Hvala ti Bože, da sjaše više i da ne spopada Lunu, da joj se udvara itd.... Ne može devojka da se otrese ..... a jdevojka gajekulturno otkačila. ne želi nikakvu vezu, ostaje SOLO do kraja Zadruge 2. To je jnjen stav jprema svim muškarcimau Zadruzi.bravo malena lepotice..... glavu gore i samo guraj...

Laki

17.09.2018 15:15

Kako li je nagovori, nije ona takva ,olicenje postenja jedino ako je to uigrana kombinacijazaradi boljeg plasmana inace nebi ona to

Živela ljubav

17.09.2018 15:27

Tako se i u parovima dogovorio i sa onom Slađom da glume kao neku mističnu vezu ali im plan nije uspeo. Sada glumi ludilo sa ovom bivšom 'pevačicom' koja od silnih zanimanja ipak završi u rijalitiju.

dr. Sonja Savic

17.09.2018 18:31

Tako to rade braća CG, sve, baš sve na silu, pretnje, snagu, primitivno...dokle više kamenjari primitivni.