Zadruga
printscreen
Zadruga

printscreen

Zadruga, Foto: printscreen

Zadrugari su sinoć odgovarali na pitanja gledalaca, a jedno je bilo vezano i za higijenu u kući. 

Pročitajte još:

- Zašto misliš da neki zadrugari dovode u pitanje tvoju higijenu - glasilo je pitanje za Rebeku.

Ona je prva prokomentarisala da ne zna koji je razlog zašto su joj gledaoci uputili ovo pitanje, a zatim je Lepi Mića ustao i rekao nešto što je zaprepastilo sve prisutne:

- Komentarisalo je njih 80 posto! Ja sam joj j*bao mater zbog dlaka! Ona je crna koliko vidim, Dorotea je plava. Oko mog kreveta su stalno crne dlake, a Rebeka govori da to nisu njene, govori da su Ramonine. Ja sam rekao da je jedna aljkava i bezobrazna devojka. Da su g*vna oko nje, rekla bi da nisu njena - pričao je Mića.
Dorotea se zatim nadovezala rečima kako nju trenutno najviše brinu nokti, kao i da nisu njene dlake kod Mićinog kreveta. Ostali zadrugari odmah su skočili na noge, a najbučniji su bili Olja Bajrami i Brendon.

- Šta pričate ljudi, totalni je nered u kući! - vikala je Olja.

- Snežana, sudija, se ne tušira! Devojke su aljkave, ujutru ustanu i stave svoju fasadu. Mnoge žene su bubuljičave i smrde - dodao je Brendon.

Komentari (1)

Vota

27.09.2018 15:12

Ovom Brendonu svaka zena smrdi postoji nekoliko stvari na svetu uz koje uvek ide pridev mirise a nikad se ne kaze smrdi to su benzin rakija i p...ka ko to ne zna on je Brendon.