Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Netrpeljivost između zadrugara raste, a činjenica koja ide u prilog tome jeste da većina ima verbalne sukobe sa sudijom Snežanom Ilić koja je nedavno rekla da imanje deli sa ljudskim šljamom.

Njene reči nisu prijale nekim učesnicima, pa su napadali Ilićevu više puta, nakon čega je ona odlučila da odustane i traži da izađe iz rijalitija. Snežana je danas loše podnela to da je njena posteljina umazana talogom od kafe. Naravno, zadrugari koji nisu u konfliku sa njom, odmah su pritrčali da joj pomognu.

- Spavala sam u prljavom krevetu, svuda su kafu prosuli - uplakano je pričala Snežana.

Snežana Ilić

Printscreen

Snežana Ilić, Foto: Printscreen

Nekolicina zadrugara je odmah prišla Snežani kako bi je utešili i izašli u susret da što pre srede krevet.

- Ko je prosuo kafu, sram vas bilo, đubretari jedni - vikala je Nataša Moskva, nudeći vlažne maramice kako bi obrisali kafu sa kreveta.

- Ja ću tražiti da izađem iz rijalitija. Da budem sa svojim kolegama. Neka oni dovedu druge ciljne grupe ovde. Neko meni ovo namerno radi - završila je Snežana dok je čistila posteljinu.

 

Komentari (6)

zora vukasinovic

10.09.2018 20:44

Kultura ni novou.Ma mokrim konopom 20 po debelom mesu svakog ko se ne pridrzava pravila normalno ponasanje.Miki iz Kupinova sa maskom da udara lopatom da glumi onog popa sto je ubio momka.

Marinela

10.09.2018 21:00

Ovaj talog od kafe je simbol ljudskog taloga koji se skupio u rijalitiju i sa kakvima je sudija Snežana imala posla u karijeri. Sada joj se svete, kada je u penziji, šikaniraju je i vredjaju, ne verujem da će dugo da izdrži! Pržulj-vulgaris primenjuje istu šemu kinjenja, kao i kod glumice Žiže, s time da još nema pljuvanja, ali biće, ako g-dja ostane! Ona je svim tim likovima - njihov odraz, sa druge strana ogledala, zato im smeta njihov ružni lik.

SvetlanaP

10.09.2018 21:37

Gde zivi ova zena koja kao da je pala sa grane? Pobogu kako je mogla uopste sebi da dozvoli da uopste pomisli da udje...... pa zna se ko tamo ulazi i zasto!!!!!!????????? Niko ko ima i malo mozga nema sta tamo da trazi! Ipak nije sve u novcu..... ima nesto i u osecanju samopostovanja!

Maki

11.09.2018 01:28

Jadna Žiža!

Lav

11.09.2018 02:16

E pa gospodjo malo ste se zaneli zbog novca...sad kusajte ono sto ste sebi napravili...

Wlad

11.09.2018 08:18

Nek je lepi mica otrese za mir u kuci!!!