Zorica i Miljana
Screenshoot Youtube
Zorica i Miljana

Screenshoot Youtube

Zorica i Miljana, Foto: Screenshoot Youtube

Netrpeljivost između Miljane Kulić i Zorice Marković ne prestaje. Njih dve su se žestoko posvađale za vreme sastanka, a pevačica je izgovorila strašne reči zbog kojih su mnogi u šoku.

PROČITAJTE JOŠ:

"Tek si mi na tapeti, opajdaro matora! Samo mi je žao da te urnišem, da te ne nosim na duši, da ne padneš ovde. Ko zna šta su ti radili po kafanama", počela je Miljana.  Zorica joj je brutalno uzvratila.

"Mnogo ste jadne. Mene su je*ali, a tebe nisu hteli. Idi kod veterinara, majmune. Ja ću tebe da nosim na duši", rekla je Markovićeva. 

Kulićeva je tada odlepila, te je optužila Zoricu za podvođenje maloletnica u njenoj kafani, a Zorica rekla da je i ona bila jedna od njih.

"Jadne one devojčice koje dođu kod tebe u kafanu da bi pevale, a ti ih podvodiš mušterijama. Sram te bilo!", vikala je Miljana

"Tvog sina je je*ao Dragan!", dodala je, a onda je Zorica rekla nešto zbog čega su je mnogi osudili.

"Moja deca se ne je*u u dupe, moji će sinovi oduzeti nevinost tvom Željku, jesi čula? Kad ti ja kažem, jeba*e ti Željka", rekla je Zorica.

Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

Komentari (6)

Bojana

25.09.2018 22:37

Niko nije cuo da je Zorica to izgovorila.

??????

25.09.2018 22:53

Ovu radodajku koju je i muz svojevremeno mlatio zbog prevare , a koja je pogubljena jer je niko nece ni kao zenu ni kao pevacicu , HITNO izbaciti iz rijalitija zbog pokazane zlobe i prostackog vokabulara kojim preti !

Nele

26.09.2018 00:18

Djaba velika tintara pileci mozak! Nema osobe na estradi sa kojom se Zorica posvadjala nije! Zla, ohola, pokvarena, diskutabilna uracunljivost, osvetoljubiva....nezadovoljna svojim zivotom oblajava tudje!

Laki

26.09.2018 06:13

Zorica je bruka za zenski rod, zena je monstrum sto svakog dana pokazuje, treba je smestiti u ustanovu zatvorenog tipa, dobro je poznajem ,za nju je ukrotitelj bio taxsista zutog mercedesa, dok je pevala po vasarima, dobro ona zna ko je i kako je prolazila

ja

26.09.2018 08:06

svi kompletno u Lazu Lazarevica

boba

26.09.2018 08:22

Ako je to zaista rekla pod hitno je izbaciti izrijalitija uz zabranu da nikada vise nigde ne ucestvuje,pa onda neka zaradjuje od pevanja.