Vladimir i Stanija
Screenshoot Youtube
Vladimir i Stanija

Screenshoot Youtube

Vladimir i Stanija, Foto: Screenshoot Youtube

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović žestoko su se posvađali nakon što je starleta pričala sa Vladimirovim neprijateljima.

PROČITAJTE JOŠ:

Stanije je razgovarala sa Doroteom Jovanović, koja se rano jutros sukobila sa Tomovićem. Dorotea je u svađi spomenula i Vladimirovu porodicu, što je njega posebno isprovociralo. Tomović je potpuno poludeo kada je video da Stanija sedi i priča sa Jovanovićevom, Miljanom Kulić i Ramonom Beganović, te joj je sasuo sve u lice.

"Koji je tvoj zadatak ovde, je l' su te poslali ovde da meni nešto uradiš. Sram da te bude, psovala mi je majku i sestru. Ko si bre ti", vikao je Vladimir.

Vladimir Tomović

Screenshoot Youtube

Vladimir Tomović, Foto: Screenshoot Youtube

"Znaš da je gotivim. Treba da bežim po imanju", pravdala se Dobrojevićeva. Od Tomovićevog glasa tresao se Hotel, a starleta nije znala šta ju je snašlo.

"Samo treba da kažeš ti nisi moje društvo, znaš kako moji roditelji gledaju na ovo, kažu "Gledaj ovu kučku koja sedi sa nekim ko mrzi njenog momka". Je l' to tvoje društvo, devojke koje kradu? One su i u realnom svetu ološi, je*u se sa oženjenim muškarcima", vikao je bivši sportista.

PROČITAJTE JOŠ:

Stanija je pokšavala da priča, dok je Vladimir nastavljao da besni. On je u jednom trenutku vrlo ozbiljno rekao da će raskinuti ukoliko Dobrojevićeva nastavi da se druži sa njegovim neprijateljima.

"Ako ti ja nisam najbitniji i sediš sa mojim neprijateljima, mi ne možemo da budemo zajedno. Nazvali su te ku*vom, a ti se družiš sa njima. Kažeš im "Nemamo o čemu da pričamo". Ja nisam mogao da verujem da ti sediš sa njima", šokiran je bio Tomović.

Vladimir je zamerio Staniji što se druži sa devojkama koje su se, kako kaže, iskompromitovale, gde je mislo i na Marijanu Zonjić, ali onda se starleta usprotivila, pa je spomenula i njegovu rijaliti drugaricu, Minu Vrbaški.

"A Mina koja ti je kao prijateljica, ona je kao poštena. Gde je razlika između nje i ovih devojaka. Prodao si priču da ti je prijateljica, a upoznali ste se u karantinu. Nisi došao kad sam te zvala da sediš sa mnom na doku. Da si bio pored mene, ne bih ni sedela sa njima", rekla je Dobrojevićeva.

Tomović se zatim dotakao i njenog oblačenja, te je naveo da se njegovim roditeljima ne bi dopalo što se Stanija tako oblači.

Stanija Dobrojević

Screenshoot Youtube

Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Youtube

"Ta bela majica na kojoj ti se ocrtavaju grudi nije primerena za devojku tvojih godina", rekao je Vladimir.

"Od sutra ću gola da idem, dalje... Imaš li još neki savet", odbrusila mu je Stanija. Sukob možete pogledati u video snimku ispod:

Komentari (5)

goxy LA

28.09.2018 21:12

hahahahahah pa ljudi je li ovo realno??? pa stanoje od onoliko lazi o seiku, ostrvu, amerikama cemerikama, bogatim verenicima, i ostalih minhauzenovskih prica i bajki, trucnu na nosatog kromanjonca iz Bara o kojeg iole normalna zena ne bi ni bicikl prislonila, ni Zizela ga ne bi kroz ponjavu.....ako ovaj kepec ima familiju posavetujte ju da se leci iako je bolest uznapredovala

nada

28.09.2018 21:37

Odrastao na planini sa ovcama i prica sta se njegovima nebi dopadalo - hahahaha ! On bi da mu Stanija pere noge ili ?????????

lela

29.09.2018 13:53

@nada - Ali sta Stana sve mora da istrpi radi boljeg plasmana...kaze joj kucka, a ona cuti...tako je i Kristijan vredjao, ali ona sve moze da istrpi sami da je stave u medjunozje...e onda je bitna...mukica jadna...

Brana

29.09.2018 12:53

Ovaj se ponasa kao sa robinjom u srednjem veku.

Brana

29.09.2018 12:57

A da li on misli sta bi rekla njena majka?