Miljana Kulić
Printscreen
Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Miljana Kulić umislila je da će neko od učesnika rijalitija organizovati otmicu njenog sina Željka.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon brojnih svađa Koje je imala sa cimerima, Miljana je zatražila dodatno obezbeđenje za bebu. Miljana se plaši da će neko dok je ona u živom programu preskočiti ogradu i oteti njenog sina.

"Ovde su ljudi spremni na sve. Kako da budem sigurna da neko od njih nije organizovao otmicu pa posle da mi traži novac jer znaju da imam najveći honorar. Mene ovde voli mali broj ljudi, a svi ostali mi žele zlo", rekla je Nišlijka, dok ju je majka Marija uveravala da je nemoguće da neko otme Željka. 

Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

Komentari (4)

Manja

29.09.2018 11:30

Ova Miljana sa puno psihijatrijskih dijagnoza je oduvek halucinirala i bulaznila, ali po ovoj halucinaciji se vidi da je u post porodjajnoj depresiji.Izbacite je napolje i smestite je u odgovarajucu ustanovu na lecenje.Ona je opasnost po okolinu,a narocito po Zeljka.

Laki

29.09.2018 11:45

Oce to, kindapuju se deca bogatih roditelja, samo mi nije jasno sta bi od nje i od Ivana mogli da naplate, osim ako nece da im plate dugove

Rea

29.09.2018 11:47

Miljana,koja je ometena i sa dosta dijagnoza je zrela konacno za izbacivanje iz Zadruge i odlazak na ozbiljno lecenje,a malog Zeljka joj oduzeti,jer je skroz nepodobna majka.Sta ceka Centar za soc.rad i druge ustanove?Bruka i sramota!Sta treba Miljana da uradi,da bi izasla i otisla na lecenje?

Brana

29.09.2018 12:37

Miljana je opasnost za Zeljka i okolinu.