Miljana i Luna
printscreen
Miljana i Luna

printscreen

Miljana i Luna, Foto: printscreen

Kulićeva takođe ne prestaje sa svojom starom praksom, a to je da joj je jezik često brži od pameti.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, ovoga puta joj se to može i te kako obiti o glavu imajući u vidu da fanovi na društvenim mrežama traže diksvalifikaciju za Miksi, jer je prekršila važno pravilo.

Iznošenje informacija iz spoljnog sveta je Zadrugarima strogo zabranjeno, a posebno onima koji zbog nekog privremeno napuštaju imanje. A upravo je Kulićeva prekršila to pravilo.

Ona je nakon gostovanja u "Amidži šouu" došla u Zadrugu, a već narenog momenta Luna Đogani je znala sve šta je Slobodan govorio u emisiji.

Naravno, opšte je poznato da produkcija striktno poštuje pravilo da nema prenošenja informacija iz spoljnog sveta, te se, ako se utvrdi da je Miljana kriva, očekuje da bude žestoko kažnjena.

Fanovi su otišli toliko daleko da su tražili da se Miljana odmah izbaci iz Zadruge!

Miljana Kulić

Printscreen Youtube

Miljana Kulić, Foto: Printscreen Youtube

Komentari (8)

boba

19.09.2018 14:42

Pa nego sta izbaciti je iz zadruge sta je ona umislila da moze raditi sta hoce.To je nepostovanje pravila i onoga ko je sve ovo osmislio.Nisam protiv nje , ali ako za sve vazi pravilo trebalo bi i za nju.

noge

19.09.2018 15:22

Napoljeeeeeeee

koja

19.09.2018 16:55

toliko se osilila da misli da nista ne moze bez nje . napolje.

Ivana

19.09.2018 17:13

Ona nece biti nikad izbacena,cak mislim da je pored Lune je favorizovana jer je ona soumen a to treba Mitrovicu da bi mu rijaliti bio zanimljiv a ona to zna I opustila se jer zna da joj je skoro sve dozvoljeno!,,

beka

19.09.2018 19:50

U zadruzi 1 Luna i Sloba su svo vreme dobijali informacije od produkcije(Mirka G) i ostalih zaposlenih u obezbedjenju pa nikad niko nije bio kaznjen cak su ih uvodili u prostorije rezije to je javna tajna tak9 da nece ni Kulicka biti kaznjena Lunjara je sinoc na zurci skinula bubicu i nije kaznjena toliko providno i ponizavanje gledaoca favorizuju je