Tuča Zorice i Marije
Printscreen
Tuča Zorice i Marije

Printscreen

Tuča Zorice i Marije, Foto: Printscreen

Posle sinoćne prepirke za stolom, Marija Kulić je fizički nasrnula na Zoricu Marković i pokušala da joj povredi prst, tačnije, uvrnula joj je prst jer je Markovićeva sve vreme mahala ispred njene glave gestikulurajući na polni organ.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nakon toga sukob je eskalirao. Zorica je izgubila kontrolu, a sa druge strane i Miljana i Marija, pa je u njihovom sukobu nevin stradao Giba Vasić, koji je dobio udarac šoljom u glavu.

Miljana je nakon tog incidenta nastavila sukob sa Zoricom, a kap koja je prelila čašu bilo je Zoričino pominjanje Miljaninog deteta. 

- Još jednom uzmi u usta dete, polomiću te - rekla je Marija nakon što je Zorica u lošem kontekstu spomenula Željka Kulića.

Miljana je posle ovoga, najverovatnije u afektu, izjavila nešto što bi moglo skupo da je košta, pa bi čak mogla i da završi u policiji ukoliko Zorica odluči da je tuži.

- Ubiću je kada legne da spava, ubiću je na spavanju, kunem se - vikala je besna Miljana.

Pogledajte kako je izgledao ovaj njen nervni slom:

 

 

 

 

 

Komentari (6)

nedjo

25.09.2018 12:37

jako fine vesele dame

boba

25.09.2018 13:51

Sta ova Miljana izigrava veliku majku,a donela je bebu u rijaliti.Ako je toliko dobra majka sto nije nasla neki normalan posao pa dizala svoje dete.Tako rade prave majke,a da ne pricam o samohranim majkama kako se bore za svoju decu.

Mara

25.09.2018 14:00

Miljana moze stvarno nekog tesko da povredi. Ona je leceni psiho bolesnik.

Seka

25.09.2018 14:40

Zorica Markovic najveca opajdara i osvetnica i zlo nevidjenih razmrra na estradi zato je niko i ne voli! Zena nema granica a osvetoljubiva bas kao Kija Kockar, more to sve treba raskrinkati I kazniti!

Doca

25.09.2018 16:04

Lepo i pametno ministar kaže-kome smeta neka promeni kanal. Bravo ministre. Spisak branitelja sve duži.

Doca

25.09.2018 16:11

Kome smeta neka promeni kanal.