Miljana i Luna
Printscreen
Miljana i Luna

Printscreen

Miljana i Luna, Foto: Printscreen

Pre nekoliko dana luksuzni Imaginarijum, "Zadrugu 2", svojevoljno je napustio pevač i muzički producent, Mirko Gavrić, i to nakon što se žestoko posvađao sa Miljanom Kulić. Iste noći, Kulićeva je zaratila i sa Mirkovom velikom prijateljicom Lunom Đogani, te njih dve poslednjih dana nisu komunicirale.

Ipak, ove noći nakon što su odgledali sve klipove, Miljana je prišla Luni u spavaćoj sobi i izvinila joj se zbog svega izrečenog.

Pročitajte još:

 

- Da li primećuješ koliko je meni ova dva dana teško? Ja osećam potrebu da ti se izvinim zbog one večeri. Ja ti se Luna iskreno izvinjavam ako nešto one večeri nije bilo u redu, želim da ti pružim ruku i da ti kažem da ja tebe volim - rekla je Nišlijka.

Đoganijeva je prihvatila izvinjene i pružila Miljani ruku pomirenja. Zatim ju je mlada blogerka zamolila da više, u toku svađa ne spominje njenu majku Anabelu Atijas, kao ni njenog bivšeg dragog iz "Zadruge 1", Slobodana Radanovića.

- Pružiću ti šansu zato što si bila tu kada niko nije, ali kako možeš da mi kažeš da sam bila Slobina fu*sa - pitala je Luna.

Zatim su se njih dve ponovo setile Gavrića, a Kulićeva je počela da plače na sav glas jer se oseća odgovornom za njegov izlazak iz "Zadruge".

- Krenem do toaleta i počnem da plačem, vidim da ga nema u krevetu i počnem da plačem. Ne mogu da ti objasnim koliko mi je krivo i žao, ali svakako bi došlo do toga jednog dana. Možda bi se navikao, ali mu je svakog dana sve više nedostajala žena - jecala je Miljana.

- On je obožavao sa tobom da sedi tamo. On je tebe zavoleo, znaš koliko je dobar čovek - rekla je Đoganijeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku:

Komentari (1)

kokolo

28.09.2018 08:30

Zar ne VIDITE DA JE SVE NAMEŠTALJKA i SVE JE GLUMA!