Miljana Kulić
Printscreen
Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Miljana Kulić doživela je psihički slom, i insistirala je da izađe iz "Bele kuće" sa svojom majkom Marijom i sinom Željkom Kulićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Miljana je vikala na sav glas, a njena majka Marija je pregovarala sa obezbeđenjem da ih puste da izađu iz rijalitija.

 "Fizički joj nije dobro, nemojte da se igrate! Znam kako je to", pričala je Marija kroz suze.

 "Nije mi dobro ni fizički, ni psihički! Otvorite mi kapiju, srce mi lupa! Mama izađi sa mnom, po dete ćemo da dođemo, Klara je tu! Završila sam sa vama i ovim rijalitijem! Mama, ni ti se ne vraćaš!", vikala je Miljana Kulić.

Komentari (4)

tata

24.09.2018 08:01

Znaci sve je bitnije od deteta. Ne mogu da verujem, ostavila bi dete, ali punoletnu majku ne.

Draga

24.09.2018 09:26

I onda joj produkcija dala paklo cigara i sve joj bilo lepo. Ostavila bi dete ako ne dobije cigare. E jadni mi sta gledamo. Prsli smo sa mozgom.

WYW

24.09.2018 11:00

Koji sljam su Kulici.Dobro je da je Marija usla, sad ce se sve otkriti kakva je to porodica.Ostavlja dete i hoce da dodje kasnije po njega!A Centar CUTI.Mucenice je to andjelce od rodjenja.Zivece sa tim ludacima i trpece Miljanin teror a i svih Kulica.

Sanja

24.09.2018 11:09

Kad znas da ti je cerka dusevno obolela,sto je maceho od majke Marijo rasprodajes po rijalitima i zaradjujes na njoj,a sad i na bebi Zeljku.Sve je receno iz njene izjave-ona je bolesna i ne moze da se stara o detetu,kada se tako ponasa.Znamo Marija da je bio USLOV da ti udjes da bi i Miljana usla,bas zbog ovakvih situacija.Sram vas bilo!Zeljko ne sme da zivi u ovakvoj porodici,jer ce biti pogubno po njegov razvoj.