Luna Đogani
Printscreen Youtube
Luna Đogani

Printscreen Youtube

Luna Đogani, Foto: Printscreen Youtube

Luna Đogani ušla je u drugu sezonu rijalitija "Zadruga" ali je i dalje prati ljubavni trougao između nje, Slobe i Kije. Svojim cimerima odlučila je da ispriča svaki detalj i iznela svoju stranu priče.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna je otvorila dušu Staniji i Vladimiru Tomoviću i više od sat vremena pričala o svojim mukama ali i o tome zašto se nije sklonila kada je Kija ušla u rijaliti.

"Kada sam izašla iz prve sezone rijalitija imala sam velike probleme. Ustala sam jednu noć i počela da vrištim i dozivam ime, da sad ne pominjemo koje. Mama mi je rekla da sam mnogo loše i da treba da potražim stručnu pomoć. Nije to ništa sramota, šta fali. Naravno, da sam pristala i otišla sam kod psihijatra. Pila sam antidepresive dva meseca i mnogo mi je pomoglo", rekla je Luna.

U jednom trenutku starleta je pitala blogerku zašto se nije sklonila kada je Slobi ušla tadašnja supruga, Kija Kockar u "Zadrugu".

"Mnogo sam se zaljubila. Prvo mi nije dao. Ona kada je ušla na vrata, on je nju ovako pogledao i on me je uhvatio za ruku i stegao me i rekao mi je: "Kunem ti se u sve, neće nas ništa razdvojiti"... On mi nije dozvoljavao. Žao mi je što nisi gledala, kada bi videla neke snimke, možda bi bolje shvatila. Ja sam par puta pokušala da se sklonim, kada je ona ušla. On je bio toliko izgubljen, što je logično, jer mu je žena tu...", pričala je Luna.

Luna Đogani

Printscreen Youtube

Luna Đogani, Foto: Printscreen Youtube

"Pusti njega. Ti", rekla joj je Stanija.

"Ja sam pokušala. Rekla sam mu, bili su smo na granici, plakali smo oboje... Rekla sam mu: "Ja tebe zaista volim, ja tek sada shvatam šta smo ti i ja uradili"... Nije mi dao. Onda smo se jako zavoleli. I to je to", rekla je Luna.

PROČITAJTE JOŠ:

"A kada je žena ustala da kaže da još uvek voli muža", pitala ju je Stanija.

"To je bilo pred kraj. Tada sam sklonila. Tako smo se i mi rastali. Ona (Kija) mi je to dan pre toga u pabu rekla. Ja sam bila ta koja je njih dvoje spojila. Oni su bili u najvećoj ljubavi kada sam ja nju odvela u pab i počela da joj pričam da je voli na neki način. Ja njoj. Bilo mi je žao, ja sam takav tip. Previše sam dobra, uvek sam osećala tu grižu savest prema njoj, jer sam joj to uradila. Imala sam potrebu da joj se iskupim... Ja to njoj sve ispričam, misleći da ona to neće iskoristiti protiv mene... Ona je mnogo pamenta, inteligentna... Ona je mene izmanipulisala... Ona je svih tih šest meseci pričala da ona njega ne voli. Imala je dečka napolju, bila sam Filipom Đukićem... Ona je bila ta koja je htela sa mnom da se druži. Ja spremam ručak, spremim njoj, njemu i meni. Jedemo svi zajedno... Mi smo se družile. Ona je meni stvarno prijala. Bila je kul prema meni, ja prema njoj...", rekla je Luna.

Đoganijeva je zatim otkrila da ima velike probleme zbog svega što se dogodilo u rijalitiju.

"Izašla sam napolje i sve sam izgubila. Niko neće da me zaposli. Ne mene, i moje roditelje", rekla je Luna.

Poslušajte šta je još rekla Luna:

 

Komentari (17)

ZZZ

12.09.2018 08:25

CCC,UF BAS MI JE ZAO!

Oharaska

12.09.2018 08:41

Ovog stvora hitno u sanatorijum, ne u Imaginarijum. Ovako iskrivljena slika o prošlosti i sadašnjosti, pa neverovatno. Zoran da vrati pare koje joj je uzeo za seanse, još ako je onaj Zoran kojeg svi znamo, a ona ga tako opisala, biće i on zbog nje u problemu. Narod te zamrzao jer si glupa, prljava, nevaspitana i poročna. Nema Kija sa tim veze a ni Sloba. Da si imalo pametna, ti si Kiju mogla nadigrati, nije to samo noge da šire.

Ana

12.09.2018 08:52

Ova devojka je toliko nestabilna psihicki da ja nemam reci, a o njenim lazima da ne govorim. O cemu ona prica, svi su gledali predhodni rijaliti. LAZLJIVICA.

Bobica

12.09.2018 09:06

To je samo za one koji je ne poznaju dobro. Nije ona ni malo naivna.

среле

12.09.2018 09:17

Дјевојко, много ће времена проћи док ти средиш свој живот.Ти си и даље опсједнута Длободаном.Ако тако наставиш не постоји терапија која ће ти помоћи.Што се посла тиче, нису Кристинини фанови уништили твој посао, него ти.Размисли мало.Послодавац који ти да посао уствари плаћа антирекламу, због онога што си ти направила са Слободаном.Не постоји нико ко би спречио послодавца да уложи капитал у нешто што би му га увешало.Врло проста рачуница.

vesna

12.09.2018 09:17

Njena iskrivljena istina. Nek menja psihička, slabo se pokazao!

PYETRO

12.09.2018 09:21

Pa sta je svalerka ocekivala, orden? Dobila sto je zasluzila, sutnuta ko krpa poslednja.

una

12.09.2018 09:42

Samo nek se pere, pa svako bi mogao da se zaljubi u ozenjenog da nema kodekse. Ona i dalje to radi, zavodi slobu radanovica!

Časlav

12.09.2018 16:26

@una - Luna misli da Sloba gleda Zadrugu pa ga preko ekrana zavodi i izjavljuje mu ljubav.

sd

12.09.2018 09:47

E, KIja, Kija... uništila si joj posao blogerke, butika... a ona samo tvoj brak! Tokom te, velike ispovesti, non-stop je gledala u kamere, gde su i da li je prate!

vizionar

12.09.2018 10:36

Duso, pa vas niko nece da zaposli jer ste nepismeni i nemate kvalifikacije. Otac nije ni osnovnu skolu zavrsio a ni ti se nisi pokazala kao obrazovana. To nema veze sa rijalitijem.

Časlav

12.09.2018 16:25

@vizionar - Tata Gagi je nepismen. Tako je izjavio Djole Djogani.

Цицка

12.09.2018 11:17

Te udate su na sve spremne , to su takve manipulatorke da to neko ko nije udat ne moze da zamisli ni u najvecim snovima , prosto da covek ne poveruje sta ga je snaslo i na sta su ljudi sve spremni a kada se spoznaju stvari jedino ostaje da se sve prijavite policiji ali na zalost ni policija ne moze da pronikne u tajne manipulacije udatih i ozenjenih. Ali ne odustajte od prijava , jednog dana ce se otkriti .

Sale

12.09.2018 12:10

Nece niko da ih zapaosli? A kakvi su to oni vredni radnici da bi ih neko zaposlio? Ako misle na nastupe od toga nema nista jer publika ne dolazi na njihove nastupe. A sta Luna zna da radi da bi je neko zaposlio?

Časlav

12.09.2018 16:24

@Sale - Pod time da je neko zaposli ona misli da joj se daju pare za reklamiranje nekih proizvoda na Instagramu. A ne da nesto radi. A za Anabelu i Gagija da se omoguci nastup uz dobru lovu. Medjutim niko ne dolazi na njihove nastupe.

Kaja

12.09.2018 12:33

I DALJE LAZE, UMESTO DA SE SRAMI DRAMI, KAO DA JE UCVELJENA UDOVICA, A NE OSTAVLJENA LJUBAVNICA, PLACE A SUZE NIJEDNE, SAMO SE KEZI I STRASI NAROD KAO STRASILO U KUKURUZU.

Ceca

12.09.2018 17:30

@Kaja - Ja ne verujem sta ova porodica radi i koliko se blamira...pa oni su spremni sve da rade radi para, jer drugacije ne umeju.Vodite ovo dete na ozbiljno lecenje van zadruge i ne ubedjujte je da je bitna, jer je to samo srozava.Neka nauci neki zanat i neka radi, zaobidjite javnu scenu sa njom zajedno, jer ste mali, propali, bedni ljudi...