Dorotea, Luna, Zadruga
Printscreen
Dorotea, Luna, Zadruga

Printscreen

Dorotea, Luna, Zadruga, Foto: Printscreen

Luna Đogani stala je u odbranu brata Adama a onda je nastala žestoka svađa sa Doroteom nakon čega se tresla od muke.

Naime, Dorotea i Adam su razvili ljubavne iskrice ali već nakon njihove prve svađe umešala se Luna. Međutim, Dorotea joj nije ostala dužna pa ju je isprozivala zbog veze sa oženjenim muškarcem, sve vreme braneći Kristinu Kiju Kockar.

"Nisam ja nikome ovde ukrala muža, Luna. Ti si ponižavala ženu koju nisi imala pravo. Nikada nisam gledala Kiju kroz njih troje. Fascinirala me njena ženska snaga, njena snaga. Neka druga bi mu iskopala oči, tom Slobi. On je nju povredio pred njenom majkom, pred celom Srbijom. Mene je fasciniralo kako je neko mogao da zadrži dostojanstvo da ne bude besan i isfrustriran i da bude tu dok se neka druga žena valja po krevetu. Luna nije uradila pravu stvar, ali ja nisam njen sudija... Volim drčne žene. Sloba je izmanipulisao i jednu i drugu. Nije zaslužio ni tebe ni Kiju. Luna, zanela si se malo, povređuješ druge ljude", odbrusila joj je Dorotea.

Dorotea, Luna, Zadruga

Printscreen

Dorotea, Luna, Zadruga, Foto: Printscreen

"Htela sam da kažem nešto lepo, ali me ova barbika, ovaj krcko oraščić na navijanje iznervirala, moram da budem malo grublje. Adam Đogani je moj brat i ja nikome ovde ne bih dozvolila da ga ponižava i da ćutim. On je moja krv i ja ću da ga branim. On je dečko koji ne ume da se svađa, da ulazi u konflikte, jer je tako vaspitan. On ne ume da odgovori devojkama koje ga ponižavaju. Ona je prva ta koja je istakla da joj prija njegova pažnja, ja sam bila za to. Svi znaju koliko su mi bili slatki. I rekla sam mu ako mu prija, neka bude sa njom. Ja sam se Adamu obratila pred njom i rekla da ne dozvoli da ga neko ponižava i da on ćuti za to. On sedne i ćuti, to tako ne može. Devojka se umešala i rekla kako se ja sladim tuđoj nesreći", rekla je Luna.

Međutim, Dorotea nije prestajala već se nadovezala na Lunine reči.

"Očigledno je Luna trebalo da ide na pravni fakultet, jer joj mnogo dobro leži da bude advokat, pošto svog brata mora da zastupa. Ja mnogo poštujem Adama kao čoveka, on je pristojan i kulturan dečko. Ni na jedan način ga nisam uvredila, ali imam pravo da kažem šta mi smeta. On je prepun pitanja meša se u moje stvari i momente i on sebi daje za pravo da kaže da sam ja igračka", odgovorila je Dorotea, koja nije mogla da prećuti i ne spomene ljubavni trougao u kome se Luna našla sa Kijom i Slobom.

Komentari (8)

,

13.09.2018 11:25

Dorotea je jako iritantna i isfolirana, sto znaci da ce imati dugu karijeru u rijalitiju, a i na vrijeme je pocela.

dodo

13.09.2018 11:53

Bravo Doroteja, Lunjara je odvratna, nju mogu podrzavati samo njeni zemljaci prostitutke! Normalnim ljudima se GADI!

Boris

13.09.2018 12:00

Dorotea je potpuno u pravu. Adam se meša u njeno ponašanje a Lunjara se meša u odnos Lunjare i Adama.

Bancelo

13.09.2018 12:31

Dorotea, zivela sto godina.

Sanja

13.09.2018 12:57

Ocekujemo haljinu za" krcka"!!!!!

dodo

13.09.2018 13:27

Bravo malena, Lunjari treba reci u lice da je OLOS!

KOKOŠKA DOTI

13.09.2018 14:28

malo bi da se penje preko Lune - ne može, brzo će ona naućit šta je rijaliti. Baš naivna kokoška, premali igrać.

Maki

13.09.2018 22:41

Dorotea kao da nije bas mentalno zrela za svoje godine, uz to i jako iritantan glas ima