Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

U spavaćoj sobi tokom popodneva nastao je opšti haos kada je Luna Đogani izjavila da muškarci ne žele da se druže sa njom, a zatim je kroz nekoliko minuta otkrila da misli na Lazara Jeremića.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna je istakla da od kada Lazar provodi vreme sa Natašom Moskvom, više ne obraća pažnju na nju i da neće da joj se javi, a Nataša joj nije ostala dužna.

- Kao da sam smrtna zona. Ne razumem šta je problem? Kakvi su to muškarci koji ne smeju da pričaju sa ostalim devojkama? Moj Sloba je smeo da priča sa kim je god hteo. Ako ste sigurne u svoje muškarce, šta im branite? J*bote! Strašno! Strašno! Od kada je sa Natašom i ne sme da mi se obrati! Sramota! Mene bi bilo sramota! U šoku sam! Nemaš vremena da mi kažeš: "Dobro jutro" - rekla je Luna.

Lazar je govorio kako se u njihovom odnosu ništa nije promenilo, a zatim je Đoganijeva razgovarala sa Mirkom Gavrićem, da bi se posle nekoliko minuta raspravljala sa Natašom Moskvom.

- K*nja mi se, majke mi! Niko mi ne treba! Taman se uklopiš, sutradan pokaže svoje pravo lice! E pa ja ću kao ranije sama sa sobom da sedim u štali, niko mi ne treba, nego da se družim sa folirantima! - govorila je Luna Mirku.

Kada je video o čemu se radi, Vladimir Tomović uključio se u celu priču, međutim Luna nije bila raspoložena da sluša njegove komentare.

- A da ti malo odj*beš od mene? Idi meditiraj u Rajskom vrtu - poručila je Luna Vladimiru.

Idi smiri Lunčicu, nemoj da bude nesrećna - prebacila je Nataša Moskva Lazaru.

Komentari (6)

LOSA GLUMICA Luna

22.09.2018 19:01

Lunu su pred ulazak u Zadrugu Gastoz i njeni roditelji naucili i posavetovali da non stop GLUMI ZRTVU i prica o Slobi ne bi li mozda dosla do finala. Luna je losa glumica.

Luna glumica i lazov

22.09.2018 19:07

Rece Luna pred ulazak u Zadrugu 2 da ce mo upoznati novu Lunu kakva je u privatnom zivotu. Evo gledamo sve isto kao u 1. zadruzi samo sto nema ozenjenog tada, Slobe. Ali ga zato po nagovoru savetodavaca Gastoza i njene majke Anabele non stop pominje u zadruzi2 i izigrava zrtvu. Lazovcina i glumica.

nada

22.09.2018 19:21

Devojko tebi i jeste mesto u stali - tamo ti se vrate uspomene !!!!!!!!!!! Nijedan te nece - zahvali se mami !!!!!!!!!!!!

Anja

23.09.2018 01:35

@nada - Pazi na tu mrznju, izaci ce ti zlo na lice...

Maja

22.09.2018 21:06

Ostavite devojku vise na miru. Imate u kuci 50 ostalih ucesnika. Dovoljno vec ispasta, a vi samo dolivate ulje na vatru.

Lemi

23.09.2018 02:14

Kao prvo nisam niciji fan vec povremeno procitam vesti o zadruzi i vidim da se svi okomili na tu Lunu? Kao prvo uvek se devojkama zamera sto su osvojile zauzete muskarce ili ih osvajaju. Tko moze zavesti ozbiljnog muskarca koji je siguran u svoju ljubav i ima vezu ili brak napolju? Ovi fićfirići kao fol imaju manje vise svi veze napolju a zaskakuju sve zivo u zadruzi a vi svi i dalje krivite slobodne devojke? Nije fer! Kace im se etikete rasturacica i otimacica a muskarci? Sto je sa njima?