Luna
printscreen
Luna

printscreen

Luna, Foto: printscreen

U kući se komentariše da se Vladimiru Tomoviću dopada Luna Đogani, zbog čega je i Stanija "ljubomorna" na nju, pa je iz tog razloga često napada. 

Pročitajte i:

Iz tog razloga, Drvo mudrosti je pozvalo Lunu Đogani na razgovor i pitalo je šta se zaravo tu dešava.

- Ne, nisam primetila. Ona ima problem sa mnom, Vlada je manje više bitan. Ona je mnogo sigurna u sebe i pokazala je koliko joj smetam kad me non stop imitira, ja sam po njenom ponašanju skontala da ima nešto protiv mene. Napokon je skinula masku i pokazala je kakva je. Ja sam sa njom najviše razgovarala sa njom, iskoristila je moju slabost i to što zna da još uvek patim za Slobom. Imala sam potrebu da joj ispričam to, ona je sve iskoristila i rekla mi da počnem da plačem - pričala je Đoganijeva, a zatim se nadovezala na svoju ljubavnu romansu koju je u Beloj kući doživela sa Slobom Radanovićem i priznala da bi volela da ga vidi u "Zadruzi". 

- Volela bih, naravno. Lagala bih i tebe i sebe i celu naciju kad bih rekla da mi ne nedostaje, ali mi nedostaje, baš. Zato me i ne dotiču ove priče što me napadaju. Sve je ovde fejk i lažno. Luna i Sloba ne mogu da se ponove nikada. To se desilo spontano i slučajno i jako i posebno. To je bilo tad i nikad više. Užasno mi je teško, navikla sam da mi je on tu. Fali mi da me hrani i da mi kupuje i baš sam usamljena. Osećam se kao da ne pripadam ovde kad on nije tu - priznala je Luna.

Komentari (4)

mirjana

18.09.2018 23:59

Ova devojka je mnogo ruzna i jadna! Pogledajte joj facu, slusajte to glumatanje , cvilenje, ponizavanje. Cisti psihijatrijski slucaj!

??????

19.09.2018 00:13

Uzasno joj tesko. Zbog Slobe ili zbog Gastoza. Ili zbog nekog treceg.

Laki

19.09.2018 07:30

Pogledajte ovo najružnije lice Zadruge. Prljavo, rošavo, kvrgavo, bubuljičavo lice. I to je lice zadruge lepotice.

Werko

19.09.2018 08:44

Nece da.laze "celu naciju"!!!!!!Gospode boze!