Luna Đogani
printscreen
Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

Pročitajte još:

Đoganijevu je sve vreme tešio drug Savo Perović sa kojim je spavala u hotelskoj sobi. 

- Osetila sam da će doći, zato mi je bilo muka ceo da. Svi koji su mu prišli pre mene su ga grlili, ja sam ga pogledala i pružila ruku. On je očekivao da ću i ja da ga zagrlim - rekla je Luna.

- Oduvek sam ja znala na čemu sam. To nije muškarac u koga sam se ja zaljubila. Ja sam se zaljubila u šmekera, muškarčinu. Niko nije otpevao nijednu pesmu koja je vezana za nas dvoje. Svaki deo tela me boli - požalila se Luna.

Njih dvoje su razgovarali i o Tomi Paniću koji je nedavno priznao svoja osećanja prema Luni zbog čega nisu više u dobrim odnosima. Toma je zbog svađe sa BranislavomRadonićem Brendonom posle žurke završio u zatvoru, što je Luna podržala. Ona je prokomentarisala da se Tome prošle noći ulizivao Slobi i da se nije odvajao od njega.

 

Komentari (3)

toza

21.11.2018 14:49

alkohol je cudo

MBd

21.11.2018 16:15

Ona je ozbiljno bolesna(bez obzira na sve). Njeni odgovorni roditelji su trebali još letos da je smeste u neki sanatorijum i pomognu joj, a ne da je pošalju u rijaliti. Ona je neodgovorna, meša jake antidepresive i ogromne količine alkohola i tada nastaje ovo nenormalno ponašanje. STRAŠNO!!!

Đurđe

22.11.2018 11:18

Luna razorena a ujutru nasmejana. Nasmejana kako nas je sve obmanula.