Miljana Kulić
Printscreen
Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Tokom sinoćnjeg programa u "Zadruzi", majka i ćerka Marija i Miljana Kulić žestoko su se obrušile na Lunu Đogani, a kada su izašle iz kuće, verbalni obračun se nastavio.

Tačnije, Miljana i Marija nisu prestajale da napadaju Lunu, osuđujući je, a Miljana je u jednom trenutku čak rekla da ju je Đoganijeva gurnula.

Pročitajte još:

 

Luna se trudila da uopšte ne reaguje na njihove provokacije, dok je Miljana dugo objašnjavala da Luna ima "organizovanu organizaciju" ljudi koji glasaju za nju i da je zahvaljujući tome daleko dogurala u prošloj "Zadruzi".

- Ko je meni kriv što ja nisam organizovala ljude? Pa, mogla sam i ja to da uradim, samo što mene ne zanima da se bavim glupostima! Nije narod glasao za nju, to je organizovana organizacija, ona je to organizovala. A moji klipovi na duže staze imaju najviše pregleda jer mene narod stvarno voli i ja sam im zanimljiva. Može da proveri na Jutjubu ko hoće! - vikala je Miljana, dok se Luna povukla iz rasprave.

Pogledajte u videu kako je to izgledalo:

 

Komentari (4)

miki

12.10.2018 08:47

Bravo Marija, Lunjari je uvek sve namesteno !

Seli

12.10.2018 09:01

Miljana je vucubatina samo takva, zatrudniti u rijalitiju pa to moze samo isoba bez mozga kao ona I njen a mama sto sum.

nada

12.10.2018 10:01

Mala stalarka - tamo joj je mesto !!!!!!!!!!