Gagi Đogani
Printscreen
Gagi Đogani

Printscreen

Gagi Đogani, Foto: Printscreen

Gagi Đogani učestovao je u emisiji i komentarisao Lunino ponašanje u poslednjih par dana, i istakao da se desilo ono čega su se najviše bojali.

PROČITAJTE JOŠ:

"Desilo se ono čega smo se najviše bojali, i njena majka i ja. Ja moram da priznam baš kad smo pratili uživo, pre nego je potpisala ugovor sve je bilo u redu, do poslednjih 2 dana, tada je počela da je hvata trema", rekao je Lunin otac.

A poslednje što je posavetovao Gagi Đogani, kao brižni otac pred ulazak bilo je:

"Više puta sam joj rekao mani se alkohola. S obzirom da pije antidepresive, ne bi trebala to da radi. I ta njena naivnost. Treba da oseti kome šta može da priča. Sve je to već dosta koštalo u prošloj sezoni. Ali kada je već prošlo 7,8 dana i Anabela i ja smo videli da je to ista Luna, da se nije promenila", rekao je Gagi.

Luna Đogani

Alo!/Dejan Briza

Luna Đogani, Foto: Alo!/Dejan Briza

 

Komentari (3)

be cool

13.09.2018 23:31

ne treba mesati Gagija sa ovim cirkusom...on je uvek bio cool lik...sam sve sebi stvorio...najmladje dete-od njih dvanaestoro dece...i ta Djoletova ljubomora(kad je osvojio duplo Evropsko prvenstvo u plesu...uzas...kakvog brata ima)...Mene nervira Andrej

vanja

14.09.2018 09:07

@be cool - Sada je Gagi super, kad je upropastio porodicu? On je jedan glup narkoman, koji je tukao zenu, deca to gledala, brat ga vadio iz crne rupe, a sad je on kul lik...ne mogu da verujem sta citam...

zloca

14.09.2018 09:31

E nek si je poducio...