Ašanin
printscreen
Ašanin

printscreen

Ašanin, Foto: printscreen

Frizer Stefan Ašanin je prvi zadrugar koji je napustio Belu kuću. 

Odmah po izlasku iz rijalitija Stefan je razgovarao sa Dušicom Jakovljević u studiju otkrio kako je proveo tri dana na luksuznom imanju.

Voditeljka je iskoristila priliku da mu postavi pitanje zašto se nije aktivirao u rijalitiju i o samoj situaciju Kije i Lune.

Luna Đogani, Zadruga

Printscreen

Luna Đogani, Zadruga, Foto: Printscreen

- Nisam imao priliku da dignem ruku i kažem šta hoću. Meni je bilo zadovoljno što sam bio tri dana. Moja profesija je takva, moji klijenti nisu navikli da psujem i to nije moj manir - kratko je rekao Stefan.

- Ne volim ljude bez manira. Ja sam sređivao Lunu koja nije mogla da donese ni jednu čokoladu. Nemam dlake na jeziku da kažem to, za razliku od mog kolege. Luna je mene opljuvala kod Teodorinog prijatelja, sve je stiglo do mene - rekao je Stefan i odgovorio na pitanje ko je najimpulsivniji u rijalitiju.Darija, Olja Bajrami i Zerina. Između Zorice i Mirka će biti svašta.Mirko je izneo drugačije stvari u odnosu na ono pre Zadruge. On je folirant veliki, ali se uplašio i sinoć se opet upetljao u priču vezanu za Kiju, kako je sve izrežirano. Svi smo mu se smejali kad je završio. Navodi neki zvučni video zapis kako su se oni dogovorili. A što se tiče Darije i Tome, to može da bude samo dogovorena priča, to misli 49 zadrugara u Beloj kući - prokomentarisao je Mirkovo izlaganje.

 A zatim je nastavio:

Komentari (9)

tanja

10.09.2018 09:06

Kako ga ni su podržale njegove "prijateljice". Dno dna...

Stojan

10.09.2018 09:58

@tanja - Lik totalno nebitan, traži medijski prostorprekonajjačih zadrugara. Sem, toga, ništa nije pokazao, jer nema šta.nebitan totalno...Rekla jkazala,bla, bla, bla

tara

10.09.2018 11:07

ako ovaj frizer očekuje od svojih klijentima da mu donose čokoladu kad ih ošiša,ofarba ili isfenira onda on nije nikakav frizer ni ja svojoj frizerski ne donosi ništa ali joj uvek ostavljam bakšiš i to je dovoljno a šta on očekuje ja ne znam

Rada lambada

10.09.2018 20:34

@tara - Frizirao je Lunu besplatno jedno krace vreme i onda je ocekivao bar cokoladu ili zahvalnost, a ne ogovaranje.

Milica

11.09.2018 02:46

@tara - Za dzabe je frizirao. Ne trazi on ni tu cokoladu, samo je iznenadjen da ga je jos I ogovarala.

boba

10.09.2018 12:13

Sta ocekujete od decka koji je proveo tri dana u zadruzi,da se tuce i svadja pa na kraju krajeva niko se i nemoze pokazati u pravom svetlu za tako kratko vreme.

boba

10.09.2018 12:13

Sta ocekujete od decka koji je proveo tri dana u zadruzi,da se tuce i svadja pa na kraju krajeva niko se i nemoze pokazati u pravom svetlu za tako kratko vreme.

Djoka

10.09.2018 20:32

@boba - Da je lagao, svadjao se i izmisljao kao Mirko Gavric, ne bi ispao.

? ? ?

10.09.2018 20:36

U rijalitima dobre, mirne i vaspitane osobe nemaju sanse protiv mangupa, protuva i prostitutki.