Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Aleksandra Subotić i njen suprug David Dragojević žestoko su se sukobili sa Miljanom Kulić i njenom majkom Marijom, i to zbog dece.

Naime, Aleksandra je u jednom trenutku potegla priču o Željku Kuliću, Miljaninom sinu, što je potpuno razbesnelo baku Mariju i bez dlake na jeziku odmah je skočila.

"Ko je tebi napravio dete", upitala je Marija besno.

"Ja sam priznao dete", dodao je David koji je krenuo ka Mariji Kulić, a onda su zadrugari skočili na Dragojevića da ga udalje od starije Kulićeve.

Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

"Miljana je jedan od zanimljivih učesnika rijalitija, oni su se zakačili na nju kako bi došli do kadra i izražaja. Miljana je dobra u svom poslu", rekla je Marija.

"Mizerno je govoriti o tome. Tvoje dete, moje dete. Da li je imao ko da vodio računa o tvom detetu. Kod svakog je od rijalitija do rijalitija. U svakom rijalitiju ga druga osoba čuva", govorila je Marija i dodala:

"Ko čuva njeno dete. Ona proziva Miljanu, a Miljana je dovela dete ovde i brine o svom detetu", istakla je Marija.

Na ove reči se nadovezala Aleksandra:

"Magdalenu čuva Davidova majka. Ona ima od Socijalne službe papir gde piše da može da brine o mom detetu. Ona je psihčki zdrava osoba, koja je podigla troje dece."

Pogledajte kako je sukob izgledao:

Komentari (4)

nada

08.09.2018 18:27

Dva ljigavca - ovo nisu "Parovi" ! Aleksandra ne treba nikome da drzi lekcije o moralu - sve se zna !!!!!!!!

goga

08.09.2018 18:45

tako je aleksandra ,tvoju ćerkicu čuva psihički zdrava žena a ove ibe kulićke su psihički labilne .

m...

08.09.2018 19:00

Nije mi Miljana draga,ali bar joj je dete blizu dok debela svoje već 2 godina ostavlja od nemila do nedraga kao za njeno bolje,a od tih para ništa nije uradila sem silikona.Miljana bar kuću opremila,ova sa papagajem ništa, još plac u travi, zavukli se kod Bilje i još joj dete ostavili,on ima Giros i kaže može biti unutra 3 godine ako traba,kakav gazda!

Majka

08.09.2018 19:25

Boze mili, pa ova Aleksandra napravi sebe na pravu pornicarku sa ovim sisama...