Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Iz dana u dan u "Zadruzi" je sve turbulentnije, ali niko nije očekivao da će fanovi Kije Kockar već sada imenovati novu "Kiju" u "Zadruzi 2".

Naime, na fejsbuku između fanova Kristine Kockar sve se više potencira priča da počnu da glasaju za Doroteu, kao i to da je podrže tokom njenog boravka u rijalitiju.

Dorotea Jovanović

Alo!/Dejan Briza

Dorotea Jovanović, Foto: Alo!/Dejan Briza

"Kija je postala deo nas, naša duša i srce i tako će zauvek da bude. Ali treba podržati i druge lepo vaspitane, obrazovane, kulturne i prelepe dame. Moj izbor je Dorotea, jer zadovoljava sve kriterijume", napisao je jedan od fanova, dok su se ostali složili sa njim.

Razlog za ovo jeste otvoreni sukob Dorotee sa Lunom i to zbog Kije, kada je uporedila ponašanje pobednice "Zadruge" i vicešampionke.

Kija Kockar

printscreen

Kija Kockar, Foto: printscreen

 

 

Komentari (2)

??????

14.09.2018 15:59

Nemoj samo ova da nam prica o moralu!

Mateja

15.09.2018 04:05

@?????? - Dete iz porodice kriminalca koji je u zatvoru. Sem togamoral isti jkao i prethodna. Ugradjeni jsilikoni u grudima, usne napumpane, nos skraćen....to nije lepčota, jprocečna obična devojka, koja ujedajd bi ostala u kadru jer nema drugo šta da pokaže..... Kvalite nigde samo palaca jezik hahha Gde ih samo nadjete....Splavaruša...dobro joznata svima...