Jelena Karleuša
E stock, Kobra
Jelena Karleuša

E stock, Kobra

Jelena Karleuša, Foto: E stock, Kobra

Pobednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga" Kristina Kockar nedavno je odlučila da postane pevačica. Uprkos činjenici da na svojim nastupima peva na plejbek, te da je nekoliko meseci pre ulaska u rijaliti program bila stjuardesa, njoj to očigledno ne smeta da zapeva pred nekoliko stotina ljudi, koji na njene nastupe dolaze kako bi je više videli, nego čuli.

PROČITAJTE JOŠ:

Pošto je pop zvezda Jelena Karleuša pre nekoliko nedelja izjavila kako neće nastupati u klubovima gde pevaju rijaliti zvezde, u međuvremenu je stigla ponuda koju nije odbila. Kako je izjavila, ponuda od 25.000 evra bila je dovoljno dobar razlog da zažmuri na grešku koju su napravili vlasnici kluba, pozivajući "rijaliti polusvet" da nastupa.

Kija Kockar

Dejan Briza/Alo!

Kija Kockar, Foto: Dejan Briza/Alo!

Kristina Kockar rešila je da komentariše Karleušin nastup, te dodala da se pop diva "kači za nju".

- Ma meni je to sve smešno. Kačiti se na mene da bi bila u novinama, a čak me i ne poznaje niti je bilo kako povezana sa mnom. Ali, sve poštujem, svako ima svoje načine da im se ime što više pominje i ne uzimam joj to za zlo. Štaviše, to mi je i simpatično. Ja volim Jecine pesme, čak ih i pevam na nastupu - rekla je Kija za jedan portal, pa dodala:

Žalim ljude koje zanima polusvet!

S obzirom na to da svi oni koji ne podržavaju Kiju Kockar svakodnevno trpe linčovanje na društvenim mrežama od ljudi koji se predstavljaju kao njeni fanovi, JK kaže da je to sve smešno i žalosno.

- Prema mom mišljenju, oni koji gledaju rijalitije i, još gore, vole te likove, moraju da potraže stručnu pomoć nekog psihijatra. Žalim te ljude koji nemaju svoj život, pa su im životi tog polusveta interesantni.

- Čini mi se da je rekla da ne bi nastupala ma koliko novca ponudili u klubu gde pevaju rijaliti zvezde. Izgleda da cifra ipak postoji. A zar ona nije bila u rijalitiju, kao i njena majka, ili sam pogrešila? - rekla je Kija za "Telegraf", pokušavajući da bude duhovita.

S druge strane, Karleuša za "Alo!" kaže da joj je smešno da uopšte više komentariše zvezde u pokušaju.

- Odgovorila bih ja ovim nekim rijaliti mukicama koje se kače na mene, ali sada nije jun, nego oktobar, više ih se ni majka ne seća. RIP – rekla je JK u svom stilu, a onda prokomentarisala činjenicu da Kockareva vrti istu priču kao pokvarenu ploču da je i Jelena učestvovala u rijaliti programu.

Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Jednom sam ušla na 12 sati u rijaliti program "Veliki Brat", kao gostujuća zvezda. Naravno, za velike pare. To je bilo interesantno iskustvo, jer je to tada bilo nešto sasvim drugačije od bolesti koja se sada servira narodu - rekla je Karleuša za "Alo!". 

Komentari (16)

Jana

04.10.2018 18:15

O Jelena pa kakva si ti pevacica pa bolje od tebe peva Kija sto ti nju prozivas gledali smo te kako drecis kao Kozurina .

firga

04.10.2018 18:17

jelena, nema razlike nikakve. nemoj da se vadis. narod je sudija. izblamirala si se vise od bilo koje rijaliti ucesnice. i ne ku**i se vise jer si supla u glavi.

Ljubljana

04.10.2018 18:19

Ja mislim da ti pod hitno moraš da potražiš stručnu pomoć nekog psihijatra,ti se polako gasiš što je i normalno i nemožeš da se pomiriš sa tim da neki tamo amater ili šta već uzima ogromnu lovu a ti sediš kući i pljuješ po svima koji su bolji od tebe, žaomi je J.K. garancija ti je potekla,pomiri se sa tim da dolaze neki novi klinci,živi svoj život i pusti druge da žive

Seka

05.10.2018 00:50

@Ljubljana - Kija nije klinac, ona je tetka!

Mima

04.10.2018 18:25

Prvi put cu sada reci: bravo Jelena!

zoran

04.10.2018 18:41

Ostavi bre tu decu na miru Jelena, neka narod odluci da li ce i koliko trajati. Tvoje vreme je proslo pa se stalno kacis za nekoga da bi bila u medijima! Nisi nikakva pevacica , to je dosadasnje vreme potvrdilo.

Laki

04.10.2018 18:48

Sve sve ali da neko ponudi 25 000 evra ,je van pameti i zdravog razuma, Jelenu mogu da angazuju samo za fajront da rastera goste, a to sto komentarise Kiju, da bi dobila malo paznje u medijima pa to je normalno jer zena nema cime da se pohvali ni pesmom ni necim pametnim,

Meri

04.10.2018 19:00

Nasta lici ova pevaljka? Steta. Porazbijala je sva ogledala, ali, zato mi vidimo akrepa.

kiki

04.10.2018 19:25

je isto usla u rijaliti za velike pare tako da jadna jk. da se ne razboli od ovolike mrznje i kacenje za mlade devojke.

Nele

05.10.2018 00:46

@kiki - Kija nije mlada devojka. Prvo nije no devojka, a drugo tek koju godinu mladja od Jelene. Osim toga Jelena rodila dvoje dece dok ova Zlokija mlati praznu slamu!

Ana

05.10.2018 10:07

@kiki - Mladja je 11 godina od Jelene. Kija ima 29 godina ?

dejan_w

04.10.2018 19:58

Kija je od nastale situacije izvukla najbolje sto se moglo izvuci. Zar nije i Divna Karleusa ucestvovala u raznim rijalitima, da li znaci to da je i ona polusvet i mukica ?

Jovo

04.10.2018 21:07

Kome moze ova otvaracica usta moze da odgovori? Pevaljka koja ne zna peva. Igracica koja ne zna da igra. Dama koja ne zna da se ponasa. Madona made in Petlovac.

Tea

05.10.2018 01:01

Kija je zena i to vec pred cetvrtu deceniju! Kada je rastavljena zena od trideset godina bila devojka? Nikada za vreme sveta veka! A druga je stvar sto nema pojma o pevanju! Videlo se na nastupu da je Slobi zlo od Kije! Videlo se da je on vadio dok ona krmauce!

Ana

05.10.2018 10:06

@Tea - Hahahah pa Jelena Karleusa je 11 god starija od Kije... a Kija ima samo 29 godina ... kakva cetvrta decenija hahaha Sorry

Alma

05.10.2018 12:24

JK svojim ponašanjem, izjavama i nastupima je opravdala nadimak „mala od skandala“ koji je dobila na osnovu istoimene pesme. Važi za osobu koja nema dlaku na jeziku pa često dolazi u sukob sa kolegama.